Naslovna VESTI PSI PRESLATKO: Pas ušuškava dečaka pred spavanje! (VIDEO)

PRESLATKO: Pas ušuškava dečaka pred spavanje! (VIDEO)

1
dečak petface

dečak: Ne postoji jača i iskrenija veze od one koje mogu razviti deca i životinje. U njihovim odnosima nema prećutkivanja, kalkulisanja, jer oni jednostavno vole svom silinom njihovih malenih srca.

Pročitajte još: Ženka Staforda, Leala, spasila dvogodišnjeg dečaka od utapanja u reci!

Dečak Aleksandar i pas Baron su najbolji prijatelji. Oni su doslovno nerazdvojni, a zahvaljujući vremenu koje zajedno provode, oni su razvili i neke svoje rituale. Njihova rutina pred spavanje nas je potpuno raznežila a verujemo da ćete se složiti sa nama da medenije drugare skoro niste videli.

dečak petface

Ritual pred spavanje, ovaj duo prvo započinje proverom urednosti prostorija u kojima oni borave. Naime, nema spavanje dok sve igračke sa kojima su se oni igrali tog dana nisu odložene i spakovane. Nismo sigurni šta nas u ovom priči više oduševljava- da li to što sasvim mali dečak brine o urednosti i čistoći, ili pas koji sve vreme pomaže svom omiljenom mališanu.

Pročitajte još: Iskreno prijateljstvo: Autistični dečak i napušten pas NAJBOLJI PRIJATELJI!

Kada je sav nered rasklonjen, vreme je za molitvu. Nismo uspeli da čujemo reči koje one izgovaraju, ali prilično smo sigurni da njih dvojica zajedno zahvaljuju Bogu što imaju jedan drugog.
Zatim, pas ušuškava i pokriva dečaka, kako se mališan slučajno ne bi smrzao u toku noći. Ali ne može se zaspati bez priče. Dečak Aleksandar, koji ima samo četiri godine, svom najboljem prijatelju čita za laku noć. Nakon toga, naravno sledi sočan poljubac i snažan zagrljaj za lepe snove. Nemački ovčar potom napušta dečakovu sobu, pri tom ne propuštajući da ugasi svetlo. Ako mislite da je to sve što ovaj neverovatni pas može, varate se. Pored toga što je veoma brižan i privržen prijatelj, on ima još umeća, a kliikom na dugme PLAY i vi ćete saznatio čemu se radi.

dečak petface2

Mnogo puta smo pisali o tome koliko su kućni ljubimci značajni za zdravlje i socijalne veštine dece, tako da se  nećemo ponavljati. Ovom prilikom samo želimo da vas podsetimo da pas u kući podrazumeva da će vaše dete imati najboljeg prijatelja za ceo život, a ova priča je samo jedan od mnogobrojnih primera koji ti potvrđuju.

Kliknite na PLAY da se i sami uverite koliko je ovaj dvojac neverovatan:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIselila se iz svoje kuće i ustupila je macama! Sada tu živi 1.000 spasenih mačaka!
Sledeći tekstSećate se psa od juče, koji je gledao u zid azila? Danas je UDOMLJEN!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime