Naslovna VESTI PSI NEPOKRETNOM DEČAKU UBILI PSA: Predivno prijateljstvo prekinuto je na najokrutniji način! (FOTO)

NEPOKRETNOM DEČAKU UBILI PSA: Predivno prijateljstvo prekinuto je na najokrutniji način! (FOTO)

0

Neljudi. Zlo! Osobe bez imalo griže savesti koje pretenduju da postanu pravi monstrumi! Da, tako ćemo nazvati sve koji na bilo koji način ugrožavaju, pa još i ubiju nedužne životinje!

Nedavna objava potresla je kako građane Zenice, tako i sve koji su je pročitali! Prenećemo je u celosti a pre toga ćemo reći samo ovo – STIDIMO SE UMESTO VAS!

ZALEPIO RODI KLJUN IZOLIR TRAKOM: Prvo je udario auto, a potom pobegao sa lica mesta! (FOTO)

PAS RANJEN IZ LOVAČKE PUŠKE: Prolazili pored njega danima a NIKO DA MU POMOGNE! (FOTO)

– Pozdrav svima, sa žalošću ovo objavljujem jer sam mnogo tužan i razočaran, ovo je moj pas Garo star negde oko 7 godina, koji je nažalost udavljen/ubijen od nekog nečoveka koji je verovatno moj neki komšija/sused, ali nema veze svi ćemo doći pred dragog Boga i odgovarati za sve naše postupke a tako i taj nečovek, moj pas Garo je bio moj najbolji i najdraži prijatelj, ja sam nepokretan taj pas je uviek bio uz mene, šetao sa mnom jako je voleo moja električna invalidska kolica kada god je čuo zvuk mojih kolica i da ja izlazim vani niko nije bio veseliji od njega, ali nažalost kobno je završio svoj život, molio bi sve ljude dobrog srca ako znaju koja je ovo rasa psa da napišu u komentare ili ako imaju sličnoga ako žele da mi ga poklone neka se jave. Unaprijed hvala. By Mujo Redžić

Ovaj preslatki dečak je na užasan način izgubio svog najboljeg prijatelja! U svoj svojoj muci, ostao je bez psa koji je vedrio njegove dane i svakodnevno ga uveseljavao…

Ti, koji si ovo učinio, pogledaj ova dva srca i srami se, jer si jedno predivno prijateljstvo prekinuo na najokrutniji način!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRUTALNO IŽIVLJAVANJE NAD MAČKOM: Dozivao životinju pa je svom snagom ŠUTNUO! (FOTO)
Sledeći tekstPAS UMISLIO DA JE MAČKA: U svemu ih oponaša – evo i zašto! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime