Naslovna VESTI BESPLATNO: Druženje dece i životinja ovog vikenda na Hipodromu!

BESPLATNO: Druženje dece i životinja ovog vikenda na Hipodromu!

0
dece i životinja petface

Druženje dece i životinja ovog vikenda, tačnije 3. i 4. septembra, organizuje se u parku Beogradskog hipodroma. Pravi hedonizam za one koji vole životinje.

– Pozivamo vas na nesvakidašnje druženje i neviđenu zabavu koja se prvi put organizuje na ovim prostorima – samo za ljubimce i njihove prijatelje, a posebno one najmlađe. Ulaz je BESPLATAN, a program traje od 10 do 18 časova u subotu i nedelju 3. i 4. septembra, rekli su organizatori „Pets & Friends“.

dece i životinja petface

Za najmlađe se sprema pravo uživanje – zabavni park, pozorišne predstave, neobična takmičenja, kreativne i edukativne radionice i interakcija sa ljubimcima, škola jahanja, mala škola dresure i odgovornog vlasništva, druženje sa klovnovima i neobičnim ljubimcima i gosti iznenađenja.

Pročitajte još:
Svakog dana, dečak je upadao na tuđ posed. Samo ZBOG OVOG PSA!

Subota je na rezervisana za reviju šampionskih pasa svih rasa kao i prvo revijalno takmičenje najboljih groomera Srbije koji će na licu mesta besplatno ulepšavati ljubimce.

Veterinari će na licu mesta vršiti besplatne preglede, a ceo festival ima i humanitarni karakter!

Udomljavanje pasa i briga o napuštenim životinjama je imperativ svima nama koji smo se udružili da učinimo dobro delo i pomognemo podizanju svesti o odgovornom postupanju prema nezaštićenim kucama i macama. Sve one koji udome neku od napuštenih kuca očekuju izuzetne nagrade i poklon vaučeri. 12 kuca iz gradskih prihvatilišta čekaće na svog novog vlasnika, a festivalu će prisustvovati i ekipa Hitne pomoći za životinje, rekli su organizatori!

Prvi put domaćoj javnosti predstaviće se i Animal Rescue Serbia, grupa izuzetnih volontera i ljubitelja životinja koji su do sada spasili živote velikom broju ljubimaca naših sugrađana iz raznih nevolja.

dece i životinja petface

Za muzički deo programa zadužen je bend “Neverne bebe”, a na samom otvaranju najmlađe očekuje pozorišna predstava iznenađenja, nakon čega je zakazano agiliti takmičenje u kojem će se pojaviti sve sami šampioni u tom najboljem sportu za pse.

Pročitajte još:
VIDEO: Ponovni susret autističnog dečaka i njegove najbolje prijateljice – MAČKE!

U nedelju, drugog dana velike zabave, zakazana je izložba maca, a među učesnicama biće i onih napuštenih, koje će, nadamo se, na ovom druženju pronaći i svoje nove vlasnike!

dece i životinja petface

Svojih “pet minuta” imaće i ljubitelji konja, njima će se predstaviti trenutno najbolje škole jahanja na ovim prostorima, dok je za ljubitelje egzotičnih životinja pripremljeno posebno iznenađenje zajedno sa našim prijateljima iz prvog u Beogradu “Javnog akvarijuma i tropikarijuma”.

Zato, rezervišite svoje mesto na ovom super događaju u srcu srpske prestonice!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.