Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET NOVOGODIŠNJA BAJKA ZA LJUBIMCE: Deda Mraz sa irvasima jezdi ka Kragujevcu

NOVOGODIŠNJA BAJKA ZA LJUBIMCE: Deda Mraz sa irvasima jezdi ka Kragujevcu

4
Deda Mraz petface

Kao što znate – kod nas praznici stižu ranije.  Za to je naravno najviše zaslužan Deda Mraz, koji, sa željom da obraduje što veći broj ljubimaca, ovog puta ide ka Kragujevcu.

Pročitajte još: SAVRŠEN PROVOD: Deda Mraz se družio sa preko 200 ljubimaca u Delta City-ju

Kada je druženje sa Deda Mrazom u pitanju, tu nema velikih nepoznanica. Naime, on, velikodušan, kakav jeste, pripremio je novogodišnje paketiće za sve ljubimce Kragujevca i okoline. Kao i mi, i on propagira različitost, te vam stoga poručuje gromkim glasom:

Baš svi kućni ljubimci su pozvani.

Shvatite ga veoma ozbiljno, jer kao što znate, on se ne šali. Stoga, dragi vlasnici neobičnih ljubimaca, kao što su gekoni, zmije, feretke i ostali, više ste nego dobrodošli.

Deda Mraz petface

Sa nama će se družiti naši posebno dragi prijatelji iz Udruženja Crvena Šapica iz Kragujevca. Oni će u našem programu učestvovati sa svojim štićenicima, gde ćemo poseban osvrt napraviti na njihov rad i poteškoće sa kojima se oni svakodnevno suočavaju.

Takođe, sa radošću vam saopštavamo da ćete i vi, kao i Beograđani, biti u prilici da obradujete napuštene mališane. Dakle, nastavljamo sa akcijom “Paketići za napuštene”.  Odbačenih pasa i mačaka, koji sa nadom, čekaju na dom i malo nežnosti je i previše. Mi smo odlučili da im bar na trenutak odagnamo osećaj usamljenosti i da im svi zajedno izmamimo osmehe na lica. Treba nam samo vaša mala pomoć. Neophodno je pregledate stare stvari svojih ljubimaca, izaberete među njima stare igračke, prerasle ogrlice i povodce, prostirke. Ograničenja nema, jer kao što znate, njima je baš svaka pomoć dobrodošla. Ono za čim ovi lepotani najviše svakako jeste pažnja, odnosno spoznaja  da neko misli na njih. Pošto je i njima Nova Godina, stvarno ne vidimo bolji trenutak od ovoga, da solidarno i složno prikupimo što više paketića za napuštene kuce i mace.

Pročitajte još: AKCIJA PETFACE-A: Paketić za napuštene kuce I mace – I njima je Nova godina!

Da podsetimo, Deda Mraz sa Severnog pola, dolazi pravo u šoping centar Kragujevac Plaza u nedelju, 13. decembra. Tajming je idealan da sa svojim ljubimcem i celom porodicom, uživate u novogodišnjoj čaroliji koju smo za vas pripremili. I za kraj – mala napomena – sve je potpuno besplatno, tako da nema izgovora za nedolazak. 😀

Deda Mraz petface

Nadamo se da se već uveliko pripremate za našu najveću novogodišnju žurku za ljubimce, a ukoliko se do sada niste prijavili svoju prijavu možete popuniti na sledećem linku:

Prijave za Deda Mraza u Kragujevcu

 

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.