DEDA MRAZ ZA LJUBIMCE BY FRENDY

 

DEDA MRAZ stiže u šoping centar BIG NOVI SAD u subotu 14. decembra, tačno u 13 časova, da uveseli sve LJUBIMCE NOVOG SADA. Paketići, fotografisanje sa Deda Mrazom i druženje sa veselim drugarima, to sve čeka divne ljubimce vašeg grada. I ne zaboravite, pozvani su mezimci svih vrsta – kuce, mace, morski prasići, papagaji, hrčci, feretke, apsolutno svaki ljubimac.

Vaši ljubimci će dobiti preukusan paketić koji je pripremio prijatelji pravi Frendy i fotografiju sa najpoznatijim dekom na svetu.

Ukoliko smatrate da su ove godine vaši najbolji prijatelji bili dobrog vladanja i da su vas sve slušali, onda zaista morate da ih iznenadite jednom ovakvom žurkom. Vaši ljubimci će dobiti preukusan paketić koji su pripremili naši prijatelji iz Frendy-ja i fotografiju sa najpoznatijim dekom na svetu.

U programu, pored centralnog događaja deljenja paketića i fotografisanja sa Deda mrazom, biće i groomer kao i veterinar koji će deliti savete vlasnicima.

I ove godine skupljamo hranu za napuštene životinje – zato VAS MOLIMO DA DONESETE SVOJ PRILOG.

Prijave putem sajta Petface su obavezne, kako bi naši prijatelji iz Frendy-ja znali koliko slatkih paketića da pripreme za ljubimce. Molimo vas da na sam događaj dođete malo ranije, kako biste dobili broj pod kojim ćete doći kod Deda mraza. Uzimanje brojeva će biti moguće od 12 do 14 časova, a broj mogu uzeti i oni koji se nisu prijavili elektronskim putem. Brojevi se uzimaju na pultu sajta Petface.

Obucite svoje najbolje praznično raspoloženje, očešljajte se osmesima i dođite sa svojim ljubimcem na tradicionalnu novogodišnju žurku u BIG Shopping centru.

Prijavite se i pozovite prijatelje! Vidimo se!