Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET SAVRŠEN PROVOD: Deda Mraz se družio sa preko 200 ljubimaca u Delta...

SAVRŠEN PROVOD: Deda Mraz se družio sa preko 200 ljubimaca u Delta City-ju

4
deda mraz za ljubimce petface

Deda Mraz za ljubimce: U vikendu koji je za nama, u Delta City-ju kućni ljubimci Beograda, imali su priliku da se druže sa specijalnim gostima na čelu sa Deda Mrazom. Svi koji su bili prisutni mogu i da posvedoče da je provod bio savršen, a svi oni koji to nisu učinili, sledeće godine imaće prilike za popravni ispit.

Od 12 sati u Delta City-ju počeli su da paradiraju ljubimci, nalickani, umiveni i važni. Do dolaska Deda Mraza, oni su se upoznavali i družili u prazničnoj atmosferi. To vreme, iskoristili smo da predstavimo specijalne goste.

deda mraz za ljubimce petface

Sa nama je bila Izdavačka kuća “Pčelica  sa svojom knjigom “Arči i Dora postaju prijatelji”. Inače, Arči i Dora su stvarni junaci, odnosno dve labradora koji su najbolji promoteri ovog interesantnog izdanja.
Takođe, među specijalnim gostima, bili su i naši dragi prijatelji iz Udruženja za zaštitu i prava životinja “Klempa”. Sa njima u društvu, bilo je i štene Švrća, koga su iz Udruženja, u Deltu doveli sa namerom da mu potraže dom. Ovog mališana su primetili baš svi, i baš niko tog dana nije ostao imun na njegov šarm. Pretpostavljamo da je to jedan od razloga koji je bio presudan da Švrću odaberu udomitelji, pa je sada njegova nova adresa u Smederevskoj Palanci.

deda mraz za ljubimce petface
Maleni Švrća je dobio svoj dom.

Kao što smo i najavljivali, svi prisutni su bili u prilici da donesu paketiće za napuštene pse i mačke. Nećemo preterati ako kažemo da ste nadmašili sebe, a i naša očekivanja, velikim brojem paketića koje ste doneli. Sve vaše poklone prosledili smo našim drugarima iz “Klempe”, a u njima će uživati preko 90 mališana.

deda mraz za ljubimce petface
Do kraja dana, kutija sa paketićima za napuštene bila je puna.

Do 15 sati, kada smo najavili našeg dragog domaćina, kroz atrijum Delta City-ja, su zbog gužve, mogli proći samo oni najuporniji. Za gužvu je bilo zaslužno preko 200 ljubimaca, među kojima su, kao i uvek bili najbrojniji psi. Boje ostalih branilo je 10 – mačaka, jedan hrčak, tri kunića i jedna feretka. To što su ovi mališani bili najbrojniji nije ih sprečilo da se dobro zabave.

I kada su konačno kazaljke pokazale 15 sati, na oduševljenje svih prisutnih pojavio se Deda Mraz. On je skoro 3 sata strpljivo pozirao sa baš svakim ljubimcem koji se tog dana našao na novogodišnoj žurci. I ne samo to, svaki mališan je do Deda Mraza dobio paketić. U paketiću su se pored ukusnih Natural Trainer zalogaja našle i ukusne poslastice, Fortan preparati za imunitet i dobro zdravlje, kao i Biogance šampončići.

Deda Mraz za ljubimce petface

Istovremeno. Deda Mrazu iza leđa, odigravalo se fotografisanje ljubimaca, koji su pozirali iskusno i samouvereno. Njihove fotografije će učestvovati u izboru za novogodišnju Petfacu Beograda, koja kreće uskoro.

Pročitajte još: AKCIJA PETFACE-A: Paketić za napuštene kuce I mace – I njima je Nova godina!

Kao što smo rekli, Deda Mrazu je prilikom pakovanju paketića pomogla i kompanija MJ Trade. Pored toga što su u novogodišnjim paketićima bili spakovani njihovi ukusni proizvodi, oni su odlučili da nam se pridruže i u akciji “Deda Mraz za napuštene“. Naime, oni su Udruženju “Klempa” darovali 3 džaka Natural Trainer hrane, kako bi i njihovi štićenici imali ukusnu prazničnu trpezu.

Ne znamo za vas, ali mi smo i dalje pod utiscima. Presabiramo ih i prepričavamo unedogled. Nadamo se da ste i vi uživali bar onoliko koliko smo mi, a naravno kao i uvek se radujemo narednom viđanju. 

Prijavite svog ljubimca za druženje u Kragujevcu:

Deda Mraz u Kragujevcu – prijave

4 KOMENTARA

  • Draga Jovana,
   fotografije možete pronaći na Facebook stranici Ljubimci su zakon https://www.facebook.com/ljubimcisuzakon/. Tamo je postavljen deo fotografija, a svakodnevno album obogaćivati novim fotkama.
   Nadamo se da ste se lepo proveli sa nama.
   Veliki pozdrav. 😀

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.