Naslovna VESTI PSI NOVI SAD: Stiže Deda Mraz za ljubimce, a vi i donirajte ZA...

NOVI SAD: Stiže Deda Mraz za ljubimce, a vi i donirajte ZA NAPUŠTENE PSE!

2
Deda petface

Nova godina je na korak od nas – praznična euforija, vreme za porodicu i najbliže, ali i vreme darivanja. Navikli smo da obradujemo poklončićima naše najmilije, porodicu, prijatelje, pa i ljubimce koji su uvek uz nas.

Deda petface

U tome nam već šestu godinu za redom pomaže i pravi pravcati DEDA MRAZ ZA LJUBIMCE!

KRAGUJEVAC treća stanica Deda Mraza za ljubimce

NOVI SAD je drugi grad u Srbiji, nakon Beograda, koji će Deda Mraz posetiti i gde Nova godina stiže ranije i to za SAMO 4 DANA. Deda Mraz sa svojim irvasima sleće na krov BIG Shopping centra u subotu, 2. decembra, tačno u 13 časova i sa sobom nosi džak pun đakonija i poslastica za LJUBIMCE SVIH VRSTA.

Deda petface

Verujemo da su svi vaši ljubimci – kuce, mace, feretke, kornjače, paukovi, zmije, gušteri, kunići, papagaji, morski prasići, bili dobri i poslušni ove godine i da zaslužuju paketić i fotografisanje sa najdražim dekicom na svetu.

Deda petface

Međutim, nemaju svi ljubimci vlasnika, ali zato smo tu mi i vi! Svi koji se prijave i dođu na druženje, moći će i sami da budu Deda Mrazovi. Kako biste obradovali NAPUŠTENE KUCE I MACE Novog Sada, dovoljno je donesete skroman paketić. Od čega će se paketić sastojati, zavisi samo od vas – hrana, poslastice, činijice, šta god odlučite. A ukoliko vaš ljubimac ima stare povoce, prostirkice, ćebiće, odeću, igračke koje više ne koristi, još bolje, jer sve je dobrodošlo.

I KUTIJA I SRCE PUNO: Beograđani darivali paketiće za napuštene pse!

Deda petface

Prošle godine je u istoj misiji, u tri grada u Srbiji, sakupljeno čak POLA TONE hrane za napuštene. Da li ove godine možeo OBORITI REKORD?

Deda petface

Mi kažemo DA i zato se PRIJAVITE OBAVEZNO na linku: NOVI SAD u decembru dočekuje Deda Mraza za LJUBIMCE i spremite se za novogodišnji party!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSESTRINSKA LJUBAV: Venti i Peni ODUŠEVLJENE nakon ponovnog susreta!
Sledeći tekstZADRŽITE SUZE: Najtužnija pesma posvećena napuštenim psima!

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime