Naslovna VESTI PSI Pas sa DEFORMITETOM LICA prebrodio je odbacivanje okoline, pa postao TERAPIJSKI PAS!...

Pas sa DEFORMITETOM LICA prebrodio je odbacivanje okoline, pa postao TERAPIJSKI PAS! (VIDEO)

0
deformitetom lica petface

Pikaso se rodio sa deformitetom na faci i vilici, ali ga to nije sprečilo da bude srećan i voljen pas. On je zajedno sa svojim batom Pablom boravio u jedno skloništu za napuštene životinje i nisu se razdvajali ni u jednom momentu.

Oni bi tako i nastavili svoj život u skloništu, možda bi se za Pabla i pronašao dom u nekom trenutku, jer je on rođen bez ikakvih poremećaja, sve dok se nije javila jedna plemenita žena. Ona je tražila fotografije pasa sa deformitetima ili poremećajima, jer je imala želu da se brine baš za takve pse. S obzirom da oni nisu omiljeni među potencijalnim udomiteljima, ova žena je baš želela da udomi jednog psa sa takvim problemima. Kada je videla fotografije Pikasa, odmah se zaljubila u njega i poželela ga u svom domu, a tako je i bilo.

PROČITAJTE I:

Ležaljke za pse i mačke

Međutim, brzo je ženi došao poziv iz prihvatilišta, kako Pikasov brat Pablo ne može bez njega, a pošto žena nije mogla da ga zadrži u kući, odlučila je da ga bar privremeno dovede i spoji sa bratom.

Ona je želela da trenira pse kako bi postali terapijski psi. Tako bi i bilo da se Pablo jednog dana tokom šetnje nije srušio i ostao da leži na zemlji, mrtav. Ovo je jako teško palo Pikasu, ali je nekako uz ljubav svoje udomiteljke uspeo da prebrodi težak period.

Uz veliku ljubav, lagano se oporavlja od gubitka svog brata i polako postaje terapijski pas, stalnim treninzima.

Ovaj pas je bio neželjen, nikome nije odgovarao, a eto dospeo je do toga da može da pomaže drugima, da li može lepše i bolje.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.