Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET VIKEND U ZNAKU LJUBIMACA: Ovako smo se družili u Delta City-ju u...

VIKEND U ZNAKU LJUBIMACA: Ovako smo se družili u Delta City-ju u subotu!

0
Delta City petface

Oblačno i sparno vreme i velika gužva u gradu nisu uspeli da spreče veliki broj vlasnika i njihovih ljubimaca, kao i ljubitelja životinja, da već od 13 časova zauzumu svoje pozicije u atrijumu Delta City-ja. Naravno, ovaj događaj obeležili su kućni ljubimci i veliki broj dece, kao i fenomenalna atmosfera. Pogledajte kako smo se zabavljali.

Delta City petface

Dakle, kao što rekosmo, već od 13 sati naše zvanice počele su polako da pristižu.  Od početka događaja, pa do početka same revije, u Delta City-ju nam se pridužilo čak 48 pasa, 4 mačke i jedna kornjača. Vreme do početka revijalnog dela proteklo je u druženju naših dragih gostiju, kao i u predstavljanju učesnika, koji su svojim programom doprineli da Pet Party zaista bude nezaboravan.

Delta City petface
SOS Dečija sela Srbija i fotkanje na temu porodice.

Tog dana sa nama su bili naši dragi prijatelji iz SOS Dečija sela Srbija. Oni su se predstavili u okviru svog štanda, na kome su organizovali fotografisanje sa porukama koje se odnose na porodicu, ali i ljubav prema životinjama. Takođe, ovo je bila sjajna prilika da SOS Dečija sela Srbija bliže predstave svim prisutnima svoju oblast delovanja.

Delta City petface
Igraonica Kamičak

Najmlađi su imali prilike da budu specijalni gosti igraonice „Kamičak“, čija je fenomenalna animatorka oslikavala životinje po njihovim medenim licima. Mališani su strpljivo čekali da ih ova mlada devojka „pretvori“ u mačku, tigra, lava..Nakon transformacije kroz koju su prošli, ovi mališani su se ponosno šepurili po Delta City-ju ne skrivajući oduševljenje svojim maskama.

Delta City petface
Edukativna radionica “Plavi pas”

Većina mališana se nakon slikanja po licu, upućivala ka štandu „Plavi pas“ na kome je naša drugarica Tamara predstavila edukativni program za njih. U pitanju je koncept koji je razvio čitav tim međunarodnih eksperata iz različitih oblasti: dečijih psihologa, pedagoga, pedijatara, nastavnog osoblja, veterinara, bihejvorista i umetnika. Zbog činjenice da se većina interakcija dete – pas koje se loše završavaju, izaziva baš dete, koncept “Plavi pas” je prvenstveno i osmišljen. Ideja ovog programa je da  kroz igru dete uči pravilnom ophođenju i pristupu psima, da bi se na taj način smanjio rizik od psećih ujeda.

Delta City petface

I konačno, u 15 sati započela je dugo iščekivana revija za sve ljubimce. Četvoronožici su ponosno šetkali sa svojim vlasnicima, skrećući pažnju na sebe gracioznim hodom, stajlingom, frizurom i ponekim lavežom. Nakon fotografisanja, učesnici su se upućivali iza bine, gde ih je fotografisao naš profesionalni fotograf Ivica. Sve fotografije će se naći u specijalnom izboru za NAJELEGANTNIJEG PSA, MAČKU I SITNU ŽIVOTINJU, koje će uskoro početi na Facebook stranici Ljubimci su zakon.

Delta City petface
Kategorija EKIPA IZ KRAJA – Dixy i Coco, vlasnica Milinković Ema

Sve ljubimce koji su prošetali pistom je ocenjivao tročlani žiri, koji se našao pred najtežim zadatkom. Koliko je zadatak bio težak, svedoči i činjenica  da su članovi žirija morali da dodaju još neke kategorije, kako bi svaki ljubimac bio adektvatno nagrađen za svoju neodoljivost. Izabrali smo tako najslađi pogled, cicu zavodnicu , udavaču, ekipu iz kraja….

Delta City petface

Svim pobednicima koji su tog dana plenili u Delta City-ju uručene su nagrade od kompanije MJ Trade i Natural Trainera. Kao što smo i najavili, za sve ljubimce pripremili smo i poklone, kako bismo baš svakom četvoronožcu pokazali koliko nam znači. Takođe, „Plavi pas“ i Tamara podelili su 5 cd-ova najmlađima kako bi i kod kuće sa svojim roditeljima mogli da se edukuju na koji način da se ophode prema psima. Igraonica „Kamičak“ svim mališanima i njihovim roditeljima delila je vaučere sa popustom na njihov program. Dakle, nećemo preterati ako kažemo da su između ostalog i pokloni obeležili ovaj naš šareni žur..

Delta City petface

Ostaje da se osvrnemo i na ono što se teško rečima može prepričati, a u pitanju je naravno atmosfera. Na Pet Party-ju rodilo se toliko novih poznanstava i simpatija, da je bilo pravo zadovoljstvo biti delić svega toga. Dobra energija među svim prisutnima, potvrdila je zašto je Pet Party zabava kojoj nema ravne.

Naše oči su uprte u Novi Sad gde se Pet Party seli već naredne subote, a vas dragi naši Beograđani ostavljamo da nas se uželite.

Prijave za Pet Party u Novom Sadu!

 Pogledajte i našu fenomenlnu galeriju fotografija:

 

 

Prethodni tekstPoznati voditelj JOŠ JEDNOM udomio psa – ovog puta bez noge!
Sledeći tekstHali Beri je prestara da bi plivala sama, zato je vlasnik svakog dana drži u vodi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime