Naslovna VESTI PSI Desetogodišnji Hose je nestao, možemo li pomoći njegovoj vlasnici Sanji da ga...

Desetogodišnji Hose je nestao, možemo li pomoći njegovoj vlasnici Sanji da ga pronađe?

1
Desetogodišnji petface

Desetogodišnji Hose, član naše porodice i doživotini prijatelj. Od 8. maja nije više sa nama. Molimo vas da nam pomognete u potrazi, ovako je glasila poruka Sanje Aleksić, vlasnice izgubljenog ljubimca.

Čivava, Desetogodišnji Hose, čipovana je, bez ogrlice. Od fizičkih karakteristika jedinstvena je po prednjem zubiću koji joj fali i po zadnjoj desnoj nozi, na koju šepa pomalo.

Pročitajte još:
Potraga za Atilom, petogodišnjim šnaucerom – POMOZITE!

Desetogodišnji petface

– Poslednji put je viđen 08. maja, oko 17h u Deligradskoj ulici u blizini Kliničkog centra, u Beogradu. Prilično je svadljiv i hrabar, čak i kada je uplašen, mada ne mogu da garantujem da se u ovakvoj situaciji ne ponaša drugačije, rekla nam je Sanja.

Pročitajte još:
NOVI SAD: Potraga za Lolom – „ima repić kao u praseta“!

Dakle, porodica Aleksić, očajna u ovoj potrazi i bolu zbog izgubljenog ljubimca, apeluje na sve da im pomognemo!

Desetogodišnji petface

– Možda nam neko pomogne. Ne gubimo nadu. Ukoliko ga vidiite ili imate bilo kakvu informaciju, molimo vas da nam javite na broj telefona: 063/887-2337. Unapred zahvalni, rekla nam je Sanja.

Onaj ko je vlasnik psa ili mace, ali i neke druge životinje, može samo da pretpostavi koliko je teško nositi se sa tim da je ljubimac negde izgubljen, uplašen, da vas očajno traži. Zato, pomozimo Aleksićima da u njihovom domu ponovo zalaje ova, kako kažu, svađalica J

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUBAV: Makaki majmun je usvojio napušteno štene!
Sledeći tekstOstavljanje životinja u automobilu građane u OVOM GRADU može odvesti u zatvor i do 5 godina!

1 KOMENTAR

  1. PRONAŠLI SMO JOSEA!!!!! On je odlicno, jedna divna porodica ga je čuvala od dana kada se izgubio. Beskrajno hvala maloj Aleksandri koja ga je našla u gužvi i odvela na sigurno i Ani koja ga je prepoznala na internetu i obavestila sve. Neopisivo smo srećni!!!! I u istom trenutku, svesni da ima puno njih koji još uvek nisu pronašli svoje ljubimce. Sada znamo koliko je to bolno. Želimo od srca da se zahvalimo svima koji su mislili na nas i našu svadjalicu i podelili informacije preko društvenih mreža i web stranica. Onome koji pati za svojim ljubimcem, to mnogo znači. Prelepo je videti da toliko ljudi saoseća, prima k srcu, razume i brine o drugima. Zahvaljujući vama Jose je ponovo sa nama. Nastavimo da gledamo slike izgubljenih ljubimaca i da delimo informacije o njima. Pogotovo, da obraćamo pažnju na ulici i gledamo na životinje oko nas sa više svesti.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime