Naslovna VESTI PSI KRALJEVO: Nude 30.000 dinara onome ko otkrije informaciju o TROVAČU PASA!

KRALJEVO: Nude 30.000 dinara onome ko otkrije informaciju o TROVAČU PASA!

0
70 NAJNOVIJA VEST petface

Trovanje pasa i mačaka u gradovima širom Srbije, ne jenjava. Upravo edno takvo, stravično i mučno, desilo se u gradu na Ibru, pre nekoliko dana, a fotografije uginulih životinja nemamo snage da objavimo 🙁

– Novo trovanje kod „Solitera“. Dva psa nažalost nisu jedine žrtve. Prva žrtva koja nije mogla da se spase je jedna mačka koju sam jutros u 06h našao kraj zgrade. U bolovima, najgorim se mučila, odveo sam je veterinaru i bukvalno ga „podigao iz kreveta“ kako bismo pokušali da je spasimo. Uz svu pomoć, ta skotna ženka nije uspela, morala je biti uspavana, jer u kakvim je mukama uginula, ja ne bi poželeo nikome sem samom tom zlotvoru, rekao je Goran Marinković iz Kraljeva!

NADLEŽNI ĆUTE: U Vrdniku, kod Iriga, otrovano 13 vlasničkih pasa!

dinara petface

Kako je objansio, otrov je sam pronašao a prema rečima veterinara, količine i štetnost je bila tolika da bi nastardalo i malo dete ali i odraslo živo biće!

dinara petface

Zato je Goran, ali i ljubitelji životinja i volonteri lokalnog Udurženja, zamolio sve koji imaju informacije o počiniocu ovog gnusnog zločina – da se jave!

NAJNOVIJA VEST: Lola je bila vlasnički pas, kog je ZAO ČOVEK otrovao!

– Molimo sve da nam se jave u inbox. Ogorčeni prijatelji nude nagradu za otkrivanje ovog trovanja u iznosu od 30.000 dinara. Podelite, napisao je Goran.

dinara petface

Hoće li se zlotvorima stati na put, pitamo se,…

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.