Naslovna VESTI PSI DIRLJIVO: Momak koji se bori za život je ponovo sa svojim psom!

DIRLJIVO: Momak koji se bori za život je ponovo sa svojim psom!

1
vlasnik i pas

Sebastijan Delgado je nedavno saznao da boluje od raka a sada je dobio još jedan težak životini udarac kada je njegova voljena saputnica, pas Mejden, proglašena nestalom. Ovo je slučaj koji zvanično potvrđuje onu staru izreku da nesreća nikada ne dolazi sama…

Vlasnik i pas

Nakon što mu je dijagnostikovan rak na mozgu, Sebastijanu je kroz teške trenutke najviše pomagala upravo Mejden, ženka pit bul-a stara deset meseci. Monika Tomer, Sebastijanova devojka, svedoči o njihovoj povezanosti: “Prvo što me je pitao nakon operacije bilo je ‘Gde je Mejden?’… Jedva da je mogao da govori ali je odmah pitao za svog najboljeg prijatelja!”

Prethodne subote Mejden je nestala iz dvorišta kuće porodičnog prijatelja u Riversajdu (Kalifornija) a Delgado je ostao skrhan bolom. Jedino što ga je održavalo u životu jeste nada da će se neko javiti, da će mu neko vratiti psa. On kaže: „Mnogi ljudi rade loše stvari pit bulu kojeg vide na putu, samo se nadam da je niko neće povrediti.“

Konacno zajedno Sebastijan i Mejden

U ovoj priči Fejsbuk je odigrao ključnu ulogu. Naime, na jednom profilu objavljeni post o nestaloj Mejden nasumično je došao do Valeri, koja je ranije primetila psa na ulici koji odgovara opisu i odvela ga svojoj kući. Nedugo zatim naša priča je došla do svog srećnog kraja a okupljanje vlasnika i Mejden konačno završeno.

Apelujemo: POMOZITE KAD GOD ČUJETE DA JE NEKOME NESTAO PAS, JER U ŽIVOTU JE PONEKAD POMOĆ POTPUNOG STRANCA JEDINA SLAMKA SPASA !

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSRAMOTA: „Delta City“ primio niz uvreda zbog odluke da danas zvanično postaje PRVI „DOG FRIENDLY“ šoping-mol u Srbiji!
Sledeći tekstSREĆAN KRAJ za izgladnelog psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime