Naslovna VESTI PSI DIRLJIVO PRIJATELJSTVO: Dečak upoznaje štene sa istim problemom.

DIRLJIVO PRIJATELJSTVO: Dečak upoznaje štene sa istim problemom.

0
Dečak Bentli i njegov pas

Ovo je prelepa priča o prijateljstvu koje je povezano urođenom bolešću. Dečak i štene su ostvarili dirljivo prijateljstvo zahvaljujući roditeljima koji nikada neće odustati od svog deteta. Ovo dvoje povezuje zajednički problem: oboje imaju “bolest” od rođenja i oboje su hrabri da prebrode sve izazove.

dirljivo prijateljstvo dečaka i psa

Kada su roditelji deteta videli štene i primetili njegov problem, shvatili su da moraju da ga dovedu kući. Želeli su da pokažu svom detetu da nije samo i da će mama i tata uvek biti tu sa njim da ga podsete koliko je lep i poseban!

Pročitajte i ovo: VELIČANSTVENI PAS HEROJ – Spasao drugog psa od sigurne smrti!

Mnoge životinje se rađaju sa problemima od rođenja, baš kao i ljudi. Neki se rađaju sa deformitetima, nedostaju im udovi ili boluju od hroničnih bolesti. Zajedničko im je da svi pate zbog svojih problema jer se osećaju drugačije od drugih. Ljudi bi trebalo da shvate da ti problemi nisu njihova odluka. Zbog toga se ne bi trebali stideti onoga što jesu i trebalo bi da pronađu snagu da izađu iz svoje ljušture straha i više se ne skrivaju. To je upravo ono što porodica Bojers pokušava da objasni svom detetu koje je rođeno sa problemom.

Dečak i pas

Mali Bentli Bojers se rodio sa deformisanom usnom. Dečak je zapravo imao rascep usne i taj problem ga je učinio veoma nesigurnim. Štene koje je gospodin Bojers pronašao imalo je isti problem kao njegov sin: rascep usne.

Pročitajte i ovo: RAMBOVA PRIČA: Kako je jedan slepi pas naučio ljude da vide ljubav

Dirljivo prijateljstvo psa i dečaka

Tako su svi bili srećni: mali dečak pronalazi prijatelja sa kojim deli svoju bolest, a roditelji mu pomažu da razume da mora biti jak i da prihvati svoju različitost.

Izvor: universoanimali.it

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVELIČANSTVENI PAS HEROJ – Spasao drugog psa od sigurne smrti!
Sledeći tekstPAS NAPUŠTEN U SMEĆU OD STRANE BIVŠIH VLASNIKA – Koko se čudesno oporavio!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime