Naslovna VESTI PSI DIVIMO SE OVOJ ŽENI – Tražila da udomi NAJSTARIJE pse iz azila!

DIVIMO SE OVOJ ŽENI – Tražila da udomi NAJSTARIJE pse iz azila!

0
Udomila najstarije pse

Nema veće humanosti i većeg izraza ljubavi prema psima nego kada se pruži dom starima i nemoćnima. Lesli je pokazala kao se treba poneti kada želite psa i kako se vole oni koji su došli do kraja života punog muka i patnji.

Udomila najstarije pse

Na veliko iznenađenje zaposlenih u prihvatilištu za pse u Ešvilu, ova žena je zatražila da udomi dva najstarija psa koji su našli utočište u ovom azilu. Dodala je da želi da to budu psi koji i najduže čekaju novi dom i kojima je potrebna posebna nega.

Pročitajte i ovo: KAKVI STE TO LJUDI? Pogledajte kako neki ljudi drže pse – najbolje čovekove prijatelje!

Radnici su bili u neverici. Lesli je želela upravo one pse koje niko ne želi! Upoznali su je sa Semom i Brutom. Sem je imao ozbiljne zdravstvene probleme. Već je bio usvojen posle 6 meseci boravka u azilu a vrlo brzo je vraćen. Novi vlasnici nisu mogli da se nose sa potrebama nesrećnog psa.

Udomila najstarije pse

Brut je imao probleme sa ponašanjem. Patio je od depresije zbog razdvajanja. U azilu je bio već 5 meseci pošto su ga spasli od eutanazije. Lesli je odlučila da uzme obojicu i obećala da ova dva jadna psa više nikada neće patiti i biti napušteni.

Pročitajte i ovo: TUŽNA SUDBINA STAROG KOLETA – I posle 6 GODINA ovaj pas i dalje NEMA PRAVI DOM

Udomila najstarije pse

Kada su Sem i Brut odlazili iz azila, okupilo se celokupno osoblje. Niko od nih nije mogao da zadrži suze zbog sreće koja je zadesila ova dva psa. Danas oni uživaju u novom domu i polako se privikavaju na neočekivanu ljubav i pažnju koju nikada nisu doživeli. Njihovi poslednji dani su ispunjeni ljubavlju koju je trebalo da dobijaju celog svog života.

Izvor:  animalzoo.ro

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUŽNA SUDBINA STAROG KOLETA – I posle 6 GODINA ovaj pas i dalje NEMA PRAVI DOM
Sledeći tekstTUGA – Ovaj pas je ostao sam jer je baka otišla u starački dom

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime