Naslovna VESTI Divlja svinja UKRALA čoveku laptop: Vlasnik pojurio za njom “KO OD MAJKE...

Divlja svinja UKRALA čoveku laptop: Vlasnik pojurio za njom “KO OD MAJKE ROĐEN” (FOTO)

0

Susreti sa divljom svinjom nisu retkost u Nemačkoj. Neimenovani muškarac sunčao se na jezeru zapadno od Berlina, kada je vepar, koji je čest u prestonici Nemačke, „ukrao“ kesu nudisti i naterao ga da trči za njom pred desetinama posetilaca.

Postoji nekoliko plaža i jezera širom Nemačke koje ljudima omogućavaju da plivaju ili se sunčaju bez odeće kao deo kulture tela.

PROTIV MONSTRUMA KOJI JE PSE DRŽAO NA 37 STEPENI bez vode pokrenut prekršajni postupak!

ČAROBNO – U vijetnamskom kafiću uz kafu se može DOBITI I MAČKA!

Na berlinskom izletištu za nudiste došlo je do incidenta, kada su divlja svinja i dva mladunca ukrala plastičnu kesu u kojoj se nalazio laptop jednog od posetilaca izletišta.

Čovek kome su divlje svinje otele kesu sa laptopom potrčao je za njima, a na izletištu je bilo dvadesetak posetilaca, koji su posmatrali čoveka koji je uspeo da „otme“ svoje stvari.

Susreti sa divljom svinjom nisu retkost u Nemačkoj. Prošle godine evropska statistička agencija „Eurostat“ saopštila je da u EU ima oko 150 miliona divljih svinja, a 40 odsto njih može da se nađe u Španiji i Nemačkoj.

U januaru 2019. godine Danska je čak započela podizanje zida od 70 kilometara duž svoje granice sa Nemačkom u pokušaju da spreči divlje svinje da prelaze granicu.

Na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, vidi se nag muškarac srednjih godina koji trči za divljim svinjama.

To nije prvi put da životinje kradu stvari od ljudi. U Berlinu je otkrivena lisica koja je krala ljudima cipele i papuče koje su ostavljali u baštama.

Trenutak krađe kao i čitavu poteru za divljom svinjom možete pogledati OVDE

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.