Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET FURMINATOR FOOLEE: Uklanjanje mrtve dlake nikada lakše!

FURMINATOR FOOLEE: Uklanjanje mrtve dlake nikada lakše!

0
dlaka petface

Sjajna, meka i lepršava dlaka kod naših kuca i maca ponos je svakog vlasnika.
Ipak, iskustva veterinara govore da je veoma mali broj vlasnika koji mogu da se pohvale zdravom i negovanom dlakom svojih četvoronožnih prijatelja. Naime, kako stručnjaci ističu, glavni razlog tome je mrtva dlaka, čijim uklanjanjem dlaka istog trenutka postaje lepša.

dlaka petface

Mrtva dlaka kriva je i za ćebanje, zbog čega su vlasnici nekada prinuđeni i da odvedu svoje ljubimce na higijensko šišanje koje ne podrazumeva pravljenje bilo kakve frizure, a vrlo često ovaj zahvat ume da naruži ljubimce. Osim neprivlačnog izgleda, kojem doprinosi ućebana dlaka, ona nije dobra ni za zdravlje ljubimaca. Naime, ućebci koji se formiraju na krznu, mogu stvoriti i crvenila i iritacije kože, koji potom mogu dovesti do još većih problema.

Pročitajte još: Obožavate vašeg ljubimca, ali ne i njegove opale dlake?! REŠENJE: Furminator FoOlee!

Mrtva dlaka se osim po telu ljubimca, vrlo lako prenosi i u sam organizam životinje, čemu doprinosi lizanje i čišćenje krzna kome su u manjoj illi većoj meri skloni svi ljubimci. Na ovaj način se stvaraju kuglice od dlake koje mogu izazvati ozbiljne probleme u probavnom traktu.

dlaka petface

Preporuka veterinara je redovno iščešljavanje i upotreba šampona na prirodnoj osnovi, koji su prilagođeni nezi kože i dlake ljubimaca. Kada je četkanje u pitanju, vrlo lak način da uklonite svu mrtvu dlaku je korišćenje četke Furminator FoOlee. U pitanju je specijalna četka koja na jednostavan i potpuno bezbedan način omogućava uklanjanje mrtve dlake i poddlake. Ova četka je usavršena od strane grumera, imajući za cilj da i sami vlasnici mogu biti profesionalci kada je nega krzna u pitanju.

Pročitajte još: Furminator FoOlee za vas otkriva kojih se to 10 rasa pasa najviše linjaju!

Higijena je pola zdravlja, pa se vodite ovim principom i u slučaju svog ljubimca. Njegovo zdravlje je vaša zajednička sreća!

Prethodni tekstPODELI SVIMA: Sterilišite BESPLATNO u Bačkoj Palanci!
Sledeći tekstPonudili su beskućnicima novac za psa, evo kako su oni reagovali! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime