Naslovna VESTI PSI DOBILA JE DOM – Evo kako zahvaljuje!

DOBILA JE DOM – Evo kako zahvaljuje!

0
Megi se zahvaljuje

Nekada je jedan susret sasvim dovoljan. Megi je pokazala kako izgleda sreća psa koji je dobio pravi dom. Njena priča je tužna i dirljiva i tako istinita.

Megi se zahvaljuje

Megin život je bio pun bola pre nego što je upoznala porodicu Mekgrou. Njen prethodni vlasnik je ovu kuju potpuno zanemario a bila mu je dobra samo kako bi besomučno rađala štence za prodaju. Kada su je vlasti konačno oduzele od čoveka koji joj ništa nije značio, Megi je otišla u hraniteljski dom. Prvi put je osetila ljubav i pažnju. Posle nekoliko meseci oporavka, bila je spremna da ode u novi, pravi dom.

Pročitajte i ovo: ONESVESTILA SE – Iscrpljena, izmučena, izgubila je svest na ulazu prodavnice.

Bračni par Mekgrou je nedavno izgubio psa. Njihov ljubimc kojeg su udomili pre nekoliko meseci je uginuo od raka. Nisu bili sigurni da žele novog psa posle Miške, za kojim su i dalje tugovali. Ali, jedan susret je sve promenio.

Megi se zahvaljuje

Pročitajte i ovo: ZAVRŠIO U KANCELARIJI DIREKTORA – Roditelji su dobili sliku koja ih je šokirala!

Nekako su se odlučili da odu i pogledaju Megi. „Sagnuo sam se da je ne bi uplašio, i za nekoliko sekundi, bila je u mom krilu, kao da se poznajemo celog života“, rekao je Mekgrou. Megina priča ih je ganula. „Osećali smo da je bilo suđeno da budemo zajedno“ – dodaje Mekgrou.

Megi se zahvaljuje

Mek koja je čuvala Megi i organizovala susret, takođe je bila potrešena. „Trebalo je da budu zajedno.“ Megi ih je grlila kao da im kaže: „Hvala vam.“ Verujemo da ih Miška danas gleda sa Neba i zadovoljno se smeška jer svaki psa ima pravo.

Izvor:  iheartdogs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstONESVESTILA SE – Iscrpljena, izmučena, izgubila je svest na ulazu prodavnice.
Sledeći tekstSCENA OD KOJE SE SRCE ISKIDA – Evo zašto su životinje bolje!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime