Naslovna VESTI DOBILA JE NOVU ŠANSU ZA ŽIVOT! Ova preslatka lisica je spašena sa...

DOBILA JE NOVU ŠANSU ZA ŽIVOT! Ova preslatka lisica je spašena sa farme krzna i sad živi život ispunjen ljubavlju!(VIDEO)

0
dobila je novu šansu za život petface

Ajla je lisica koja je spašena sa farme krzna kada je imala samo četiri nedelje. Tamo su lisice surovo ubijane, samo zbog njihovog krzna.

Život joj je spasila Silje, devojka iz Norveške. Ona nije dozvolila da ova mala lisica doživi tragičnu sudbinu zbog ljudskog nehata.

PROČITAJTE I:

Pitanje koje muči sve vlasnike: DA LI MAČKA TREBA DA PIJE MLEKO?

DA LI SU OVO ŠTENCI ILI NE: Pronašao kutiju sa napuštenim štencima – ili zapravo ne!?

TAJNA VREMENSKE KAPSULE: Čovek otvorio 120 godina staru vremensku kapsulu i u njoj našao ovo! (VIDEO)

Osim ove plemenite devojke, Ajla je dobila još jednog prijatelja, psa Lokea. Verovatno zato što je bila u zarobljeništvu, Ajla je veoma druželjubiva i lako se sprijateljuje sa svim bićima. To je jedna srećna lisica koja voli sve ljude i sve životinje.

Silje je avanturista, pa je Ajla postala njen partner u ekspedicijama, zajedno sa psom lokeom. Osim toga, svesna je da je njen ljubimac divlja životinja. Često zajedno planinare, tako da Ajla može slobodno da trči I radi sve što lisice inače rade u divljini. Svakodnevo su u prirodi i rado posećuju jezera i plaže u okolini.  Njih troje vode uzbudljiv život ispunjen radošću i ljubavlju.

Svako držanje divlje životinje koja je sposobna da živi u divljini je mučenje. Ipak, Ajla se ne bi snašla u životu u divljini. Ona je uživa u zajednici sa svojom spasiteljkom i svojim najboljim prijateljem psom Lokeom.

 

View this post on Instagram

 

Any day spent with you is my favorite day. So today is my new favorite day. A. A. Milne

A post shared by Silje – Norwegian Girl (@aylathefox) on

Pogledajte samo koliko je ovo biće beskrajno slatko i srećno, pa razmislite da li je njen život vredan samo parčeta obične bunde!

KAKVA LJUBAV: Orangutani i vidre su najbolji prijatelji! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.