Naslovna VESTI PSI Dobio je ime PISTAĆ – Kada ga vidite jasno vam je i...

Dobio je ime PISTAĆ – Kada ga vidite jasno vam je i zašto

0
dobio ime pistać, petface

Davanje imena štencima ume da bude veoma zabavno. Ipak, neka imena se jednostavno sama nametnu. Ovaj mališan je odmah po rođenju dobio ime Pistać, a kada ga vidite jasno vam je i zašto.

Kada se italijanskom farmeru Kristijanu okotila kujica jedno štene se istog trenutka izvojilo od ostalih. On je od prvog trenutka bio jednistven, drugačiji i sam sebi čak i dao ime. On se rodio sa zelenim krzom.

PET ŠOP iz Zrenjanina pomaže napuštenim životinjama! A pogledajte i kako!

Morao hitno na dijetu nakon što se ZAGLAVIO U VRATIMA

Dok su sva njegova braća i sestre bili beli poput majke koja je mešanka, Pistać je već na rođenju pokazao koliko je drugačiji od ostalih, a njegov vlasnik odmah se pohvalio ovim malim čudom koje se dogodilo.

Njegova posebnost je toliko oduševila vlasnika da je odlučio da Pistaća zadrži i obuči ga za čuvanje ovaca sa majkom. Kaže da jednostavno ne može da se odvoji od šteneta koje je tako posebno i jedinstveno i da će ga sigurno zadržati.

dobio ime pistać, petface

Svakako ne možemo reći da ova pojava nije neobična, ali postoje i stručna objašnjenja za ovako nešto. Jedan od načina da se ovo dogodi je da se u majčinoj materici oboji od “mekonijuma” – najranije stolice koju proizvode štenci. Drugi način je da zelenu boju krzna izazove biliverdin, pigment u majčinoj materici.

Ova boja ne ostaje zauvek, ali bilo kako bilo, Pistać je na samom rođenju skrenuo pažnju na sebe i pokazao da nije samo jedan do novorođene štenadi.

izvor: boredpanda.com 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

ljubimci

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLABRADOR NASMEJAO SVE: Kako biste vi reagovali na izdaju?
Sledeći tekstPOSLE 2 GODINE VRAĆENA VLASNICIMA: Pronađena oko 97 km od kuće

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime