Naslovna VESTI PSI DOKLE VIŠE!!! – 19-godišnjak surovo ubio psa jer mu je napao kokošku!

DOKLE VIŠE!!! – 19-godišnjak surovo ubio psa jer mu je napao kokošku!

0
mladić ubio psa

Pre nekoliko dana dogodio se jeziv slučaj ubijanja psa u mestu Odžak. Ubijanje uličnog psa koji je prema rečima mnogobrojnih stanovnika ovog bosanskog mesta bio veoma miran i omiljen među decom uznemirilo je celo mesto ali pokrenulo i mnoga pitanja.

mladić ubio psa

Pas je bo poznat u celom mestu i najpre je objavljeno da nestao što je odmah pokrenulo mnogobrojne komentare i sumnje. Već sutradan se saznalo da je ubijen jer je pronađeno njegovo telo na jednoj njivi. Vrlo brzo se posumnjalo da je ubistvo izvršio jedan 19-godišnji mladić kome je pomogla njegova majka.

PAS KOJI ZASLUŽUJE ORDEN: Odbranio vlasnicu kojoj je napadač pretio nožem

Prema jednom anonimnom dopisu saznajemo da je mladić delo sam priznao i ubijanje objasnio činjenicom da je pas podavio kokoške. Ipak, ono što posebno zabrinjava u celoj priči da je pas pre nego što je ubijen iz lovačke puške bio mučen. Nesrećnom psu su najpre noge bile vezane, a onda tučen. Naravno, svemu tome treba dodati činjenicu da je ovaj mladić koristio i vatreno oružje, lovačku pušku za koju nije imao dozvolu.

mladić ubio psa

U anonimnom dopisu se traži pomoć i podrška stanovnicima Odžaka koji su ogorčeni i uznemireni ali sumnjaju da će ovaj slučaj dobiti zadovoljavajući ishod u sudskom postupku. Iako je slučaj prijavljen policiji mnogi sumnjaju u rad policije za koju misle da će biti pod uticajem mladićevog oca.

mladić ubio psa

ŽRTVE ZLIH LJUDI: Šest štenaca uginulo nakon što ih je neko strpao u plasičnu kesu i zatvorio u kavez mali kavez

Naime, on je član lokalnog lovačkog udruženja i navodno, tajno daje naređenja ostalim članovima lovačkog udruženja da ubijaju ulične pse. Mladić je počinio više prekršaja i potencijalno ugrozio i bezbednost ostalih stanovnik Odžaka. Pratićemo kako će se cela stvar završiti.

„Mladić može biti osuđen zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje iz člana 362. stav 2. u vezi sa stavom 1. i krivično djelo mučenje i ubijanje životinja iz člana 318. stav 1. u vezi sa članom 54. KZ F BiH.“ –  navodi se u tekstu koji je objavio i portal crna-hronika.info.

Izvor: Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAS KOJI ZASLUŽUJE ORDEN: Odbranio vlasnicu kojoj je napadač pretio nožem
Sledeći tekstLABUD ĆE BITI OPERISAN – Grad Zenica i kanton kažu da nemaju para da pokriju troškove lečenja.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime