Naslovna VESTI DOLAZI NAM DEDA MRAZ: Spremite svoje ljubimce, pozovite prijatelje i UŽIVAJTE! (VIDEO)

DOLAZI NAM DEDA MRAZ: Spremite svoje ljubimce, pozovite prijatelje i UŽIVAJTE! (VIDEO)

1
dolazi nam deda mraz petface

Bliži se najveća i najveselija žurka za kućne ljubimce. Deda Mraz dolazi da uveseli sve ljubimce, bez obzira na vrstu i rasu. Kuce, mace, papagaji, morski prasići i gmizavci, svi su dobrodošli na veliku novogodišnju žurku. 

DEDA MRAZ stiže u šoping centar BIG NOVI SAD u subotu 14. decembra, tačno u 13 časova, da uveseli sve LJUBIMCE NOVOG SADA. Paketići, fotografisanje sa Deda Mrazom i druženje sa veselim drugarima, to sve čeka divne ljubimce vašeg grada.

PROČITAJTE I:

NOVA GODINA JE PRED VRATIMA: Deda Mraz za kućne ljubimce stiže u Novi Sad!

Naši prijatelji iz Frendy-ja su pripremili preslatke paketiće za Vaše kućne ljubimce, ali i za kućne ljubimce svaših prijatelja i porodice.

Zato pozovite svoje drugare, porodicu i sve drage ljude, da povedu ljubimce i naravno, recite im da se prijave putem linka: OVDE 

I ove godine skupljamo hranu za napuštene životinje – zato VAS MOLIMO DA DONESETE SVOJ PRILOG.

U programu, pored centralnog događaja deljenja paketića i fotografisanja sa Deda mrazom, biće i groomer kao i veterinar koji će deliti savete vlasnicima.

dolazi nam deda mraz petface

Obucite svoje najbolje praznično raspoloženje, očešljajte se osmesima i dođite sa svojim ljubimcem na tradicionalnu novogodišnju žurku u BIG Shopping centru.

Vidimo se u BIG ŠOPING CENTRU U NOVOM SADU! Družićemo se i radovati poklonima, fotografisanju i lepom događaju samo za ljubimce, oni to zaslužuju.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.