Naslovna VESTI PSI DRASTIČNE MERE – Policajka oslobodila psa iz paklenog automobila, a onda otišla...

DRASTIČNE MERE – Policajka oslobodila psa iz paklenog automobila, a onda otišla korak dalje!

0
Drastične mere

Pripadnici policije neretko moraju da primene drastične mere kako bi spasavali živote. Upravo je tako izgledalo jedno oslobađanje psa koji je bio zatvoren u pregrejanom automobilu.

Pas u pregrejanom automobilu

Kako počinju da rastu temperature, tako se povećava broj slučajeva nepažnje vlasnika pasa i mačaka. Slučajevi zatvaranja ljubimaca u vozilima u kojima se razvijaju paklene temperature su sve češći. Nažalost, neki psi ne prežive ovakvu okrutnost, ali neki dožive sreću da budu spašeni.

Pročitajte i ovo: ZAŠTO AVU NIKO NE ŽELI? Tri puta napuštena i razočarana.

Policajci često učestvuju u akcijama spašavanja pasa koji se nalaze u smrtnoj opasnosti jer ih vlasnici ostavljaju u vozilima na visokim temperaturama. Jednog vrelog dana, prolaznici su primetili unezverenog nemačkog špica koji je bio zaključan u automobilu na osunčanom parkingu. Vrlo brzo je stiglo nekoliko policijskih patrola.

Pas u pregrejanom automobilu

Pošto nisu uspeli da lociraju vlasnika, pristupili su akciji spasavanja. Jedan od policajaca je razbio jedan od bočnih prozora a potom je policajka Aruna Maharadž otvorila vrata i izvukla iznemoglog psa. Psu je odmah dala vodu kako bi se malo povratio a potom ga je prevezla u veterinarsku kliniku. Tamo je dobio odgovarajuću pomoć.

Pročitajte i ovo: SUZE OLAKŠANJA – Kada je video vatrogasni automobil sa ljubimcem dečak nije mogao da se suzdrži

Za to kratko vreme koje je provela sa psom, Aruna se zaljubila. Narednih dana je pratila oporavak nesrećnog psa. Iz veterinarske klinike pas je je prebačen u jedno prihvatilište jer se vlasnik nikada nije pojavio kako bi ga preuzeo i nastavio brigu.

Pas u pregrejanom automobilu

Kada je policajka shvatila da je vlasnik potpuno odustala od ljubimca kojeg je doveo u smrtnu opasnost ona je odlučila da učini jo jedno divno dleo. Pokrenula je postupak za usvajanje i mesec dana posle dramatičnog spasavanja odvela je jadnog psa u svoj dom.

Pas koji je zamalo nastradao zbog neodgovornosti vlasnika, sada je dobio drugu šansu sa osobom koja ga je spasla. Nema lepšeg kraja priče za svakog zanemarenog psa.

Izvor:  woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAŠTO AVU NIKO NE ŽELI? Tri puta napuštena i razočarana.
Sledeći tekstZAROBLJENA NA POSLEDNJEM SPRATU RUŠEVINE – Kako je jedan poziv promenio život jadnom psu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime