Naslovna VESTI PSI DUŠA I SRCE ZA POŽELETI: Ovaj gluv i gotovo slep pas pomaže...

DUŠA I SRCE ZA POŽELETI: Ovaj gluv i gotovo slep pas pomaže neželjenim drugarima

0
Pas Šerio

Pas Šerio je predobar. Imao je težak život. Dvanaest puta je sklanjan sa ulice i četiri puta je promenio dom kod različitih udomitelja. Ova strašna iskustva su dovela do toga da kada god uđe u automobil, počne da se trese od straha i cvili. Jednostavno, on se plaši da će ponovo biti ostavljen!

Šeriu se sudbina najzad osmehnula pre dve godine. Usvojila ga je Šeril Smit. Ova plemenita žena već dugo uzima povređene ljubimce sa ulice ili prihvatilišta i brine o njima. Kada je saznala za Šeria, shvatila je da će sa njim biti mnogo posla, ali i da mu je potreban dom u kome će dobiti ljubav i pažnju.

13 MILIONA PREGLEDA: Video posle koga ćete shvatiti da pas NIJE igračka!

Šerio

Od kako je u novom domu, Šerio ima zaduženje koje je sam odabrao i koje obavlja sa velikim zadovoljstvom. On se brine i pruža veliku podršku ljubimcima koje Šeril uzima na oporavak u svom domu.

ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima dom koji zaslužuje!

Najnovi ljubimac o kome brinu Šeril i Šerio je maleno mače po imenu Tina. Iako je pas, Tina bezgranično veruje Šeriju. Šeril objašnjava: „Ima tri godine. Usvojila sam ga kada je ima samo godinu dana i žalosnu istoriju neuspešnih udomljavanja. Razlog tome je verovatno to što je potpuno gluv i gotovo slep.“

šerio i mače

Za Šerija kaže da je neverovatno posvećen pružanju pomoći povređenim drugarima. „On zna kako da ih uteši i njemu mnogo više veruju nego meni“ – dodaje Šeril. Mače Tina je nađena u izuzetno teškom stanju. Bila je pothranjena i na ivici smrti. Hranila se mravima. U početku se malo plašila Šerija ali su ubrzo postali veoma bliski. Šerio voli da je kupa lizanjem, a ona prosto uživa u tome.

Šerio liže mače

Ovaj pas zna kako je biti odbačen i neželjen. Iskusio je to mnogo puta za veoma kratko vreme. Neverovatno je kako je to grozno iskustvo delovalo na njega. Iako i sam ima potrebu za posebnom negom zbog gluvože i slabog vida, on plemeniti pomaže svima kojima je potrebna uteha i podrška. Psi su nam opet očitali lekciju iz dobrote.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.