Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET GALERIJA: Ovaj fotograf je zavirio u dušu životinja!

GALERIJA: Ovaj fotograf je zavirio u dušu životinja!

0
dušu životinja petface

dušu životinja: Fotograf Robert Bahou svojim novim serijalom fotografija, predstavio je svetu svu lepotu i dubinu životinjske duše. Naime, on ne samo da je uspeo da pronikne u veličanstvenu ličnost četvoronožaca, već je uspeo i da zabeleži baš trenutak u kojem se odigrava magija.

Pročitajte još: DA SE NAJEŽIŠ: Fotografije plesača kojima se ilustruje patnja zarobljenih pasa!

Da li ste se ikada gledali oči u oči sa svojim ljubimcem, a da vam se u glavi rodila misao da njegov pogled dira pravo u vašu dušu?! Sada, zahvaljujući majstorskom umeću ovog umetnika, imate priliku da se zagledate u dubinu duše njegovih modela.

dušu životinja petface
ISTINSKI BORAC: Mafin je pas koji je živeo u Libanu, Maroku, Pakistanu, Danskoj. Sada je u Amsterdamu, a može se reći da se u svakom delu sveta snašao.

U svojoj novoj seriji fotografija koja nosi nosi originalan i prikladan naziv “Životinjska duša”, ovaj talentovani momak, dao nam je priliku da zavirimo u unutrašnji svet omiljenih čovekovih prijatelja. On objašnjava odakle inspiracija za ovaj poduhvat sledećim rečima:

Uvek tražim naznake istine u fotografijama koje pravim, a ono što sam kroz ovaj projekat shvatio je da je to sa životinjama veoma lako i jednostavno. Životinje naravno ne razumeju šta je kamera, a kao rezultat toga one se ne ponašaju onako kako se ponašaju ljudi, kad se nađu sa druge strane aparata. Životinje se ne prilagođavaju, tako što nameštaju svoje dobre strane, skrivajući pri tom one loše. Ove fotografije su rezultat čistog i iskrenog odnosa između njih i kamere.

Pročitajte još: ULIČNI PSI: Fotografije koje prate tužnu svakodnevnicu napuštenih pasa!

Nama je, kao i ovom fotografu, vrlo dobro poznato,da svaka životinjica ima jedinstvenu i neponovoljivu ličnost. Nadovezaćemo se na njegov serijal fotografija i podsetićemo vas na to da se u našem albumu ONLINE PETFACA na Facebook stranici Ljubimci su zakon, nalazi ni manje, ni više nego 530 fotografija kućnih ljubimaca. Neki od njih poziraju smelo, neki su stidljivi, neki vire iz krila svojih vlasnika, neki su odeveni u najlepša odela – ali jedno je sigurno – svi su neodoljivi. Takođe, baš svaki od ovih mališana i sam ima iskrenu dušu koja isijava iz sjajnih okica baš svakog od ljubimaca.

dušu životinja petface
ISTINSKA HARIZMA: Za ovu macu malo je reći da hipnotišući pogled.

Naša potraga za ONLINE PETFACOM se završava u četvrtak, a do tada ima sasvim dovoljno vremena da se opredelite za jednog ili više favorita, da glasate, ali i da pozivate vaše poznanike i prijatelje da i sami glasaju. Podsetićemo vas i da u u ovom izboru, prolaz u sledeći krug takmičenja koji nosi naziv PETFACA SRBIJE, svoje učešće će obezbediti čak 10 prvoplasiranih kandidata. Pored daljeg plasmana, ovi mališani će za sebe obezbediti uuuuukusne nagrade kojima će sladiti svoja nepca. Poredak na čelu kolone je krajnje neizvestan, pa stoga imajte u vidu da će pobednika opredeliti možda vaš glas. Zato, ne prepuštajte ništa slučaju već GLASAJTE, GLASAJTE, GLASAJTE.

Glasanje za ONLINE PETFACU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.