Naslovna VESTI PSI NIŠTA LEPŠE: Udomljeni psi brinu o dva pačeta!

NIŠTA LEPŠE: Udomljeni psi brinu o dva pačeta!

0
dva pačeta petface

dva pačeta: Svi oni koji su spasili svog ljubimca sa ulice ili su ga udomili iz nekog prihvatilišta najbolje znaju šta je zahvalnost. Takođe, svi oni, od svojih novih ljubimaca dobili su privrženost i ljubav za ceo život.

Pročitajte još: NERAZDVOJNI DRUGARI: Pas i patak su udomljeni zajedno!

Da je to stvarno tako, potvrđuje i jedan par iz Australije. Naime, oni su udomili Pikleta i Peti Kejks, dva nestvarno lepa psa. Budući da supružnici zdušno podržavaju rad Wollongong Animal Rescue Network, oni su se saglasili da privremeno preuzmu brigu od dva pačeta.

dva pačeta petface

Pročitajte još: NOVI BEOGRAD: Patka i pačići na ulicama Beograda kao uzorni građani! (VIDEO)

 Kada su psi ugledali pridošlice, planula je ljubav na prvi pogled. Oni su toliko zavoleli svoje nove pernate prijatelje, da su preuzeli i deo brige o mladuncima. Zbog toga, par je odlučio da se o dva pačeta trajno nastani u svom domu. Oni se zovu Pingvin i Popindžej, a oni su sada nerazdvojni kvartet sa udomljenim psima.  Njihove avanture možete pratiti na Instagram i Facebook profilima.dva pačeta petface

Pročitajte još: Jednogodišnji dečak ima najboljeg druga i zaštitnika – patka!

Gotovo smo sigurni da će vam ova neobična ekipa – koju čine dva udomljena psa i dva pačeta ulepšati ovaj prohladni martovski dan i uneti toplinu oko srca.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.