Naslovna VESTI PSI PRELETELI POLA SVETA PA POBEGLI: Dva psa su bila na putu ka...

PRELETELI POLA SVETA PA POBEGLI: Dva psa su bila na putu ka svojim udomiteljima, a onda se desio HAOS!

0

Dva spašena psa, koja su bila na putu ka svojim udomiteljima i novim domovima, pobegla su na aerodromu JFK, ostavljajući grupu volontera koja ih je dovela u očajno i beznadežno stanje!

Par štenaca – Zara i Stefani – spasila je sa ruskih ulica neprofitna organizacija Alek Shabelski. Cilj ove neprofitne organizacije je da se svaka životinja, iz bilo kog dela sveta spasi, udomi i konačno živi  okružena dobrim ljudima. Članovi organizacije bili su gotovo očajni kada se desio ovaj nesvakidašnji slučaj, koji je dospeo u javnost brzinom svetllosti.

IZBACILI SU GA IZ KOLA U POKRETU! Slučajno ga je ugledala i spasila mu je život! (VIDEO)

Iz ove organizacije kažu da pomažu psima sa bližih i daljih lokacija, ali da se ovako nešto nikada do sadanije desilo! Kako navode, imaju pravilo da ne otvaraju transportere dok životinja ne dođe sebi nakon dugog leta, međutim, ovog puta su morali…

– Psi koji su doleteli iz Rusije morali su da putuju sami, teretnim avionom. Šabelski i njegova supruga su ih čekali u teretnom hangaru aerodroma JFK. Ovog puta kavezi nisu stali u automobil, te su morali da ih otvore. upruga i ja smohteli da povedemo Zaru i Stefani u šetnju, kada ih je zvuk poletanja aviona preplašio – a one su se istog trenutka razbežale i pobegle.

Pas je lajao i režao na devojčicu, a ustvari SPASIO JOJ JE ŽIVOT! (VIDEO)

Nakon pretraživanja svakog ćoška u toku noći, Zara je primećena kako sedi na trotoaru u blizini aerodroma. Izgledala je dobro kada su je oučili, međutim, odjednom je krenula da trči i podletela je pod točkove automobila – vozač jeste usporio, ali nedovoljno da spreči udarac. Zara je odvedena kod veterinara, pregledana je i zadržana preko noći kako bi je ispratili. Nadaju se da će biti dobro.

Nažalost, Stefani je još uvek u bekstvu.

– Veoma je stidljiva, veoma se plaši, veoma je ljubazna – rekao je Šabelski koji se nada da će i ona biti pronađena, bez povreda i da će konačno stići u porodicu koja je sa nestrpljenjem očekuje.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIZBACILI PSE IZ VOZILA I OSTAVILI IH NASRED PUTA: Nadležne službe OPET zakazale!
Sledeći tekstVi biste još koji minut sna a mačka vas uporno budi?! Saznajte i ZAŠTO TO RADI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime