Naslovna VESTI PSI DVE GODINE VEZANA U PODRUMU, ali njena reakcija nakon oslobađanja je FENOMENALNA!

DVE GODINE VEZANA U PODRUMU, ali njena reakcija nakon oslobađanja je FENOMENALNA!

0
dve godine vezana petface

Dve godine stara kujica Graca bila je zatvorena i zavezana u podrumu kada su je pronašli. Izmučena, usamljena i preplašena lajala je zavijala u nadi da će je neko čuti. Prvi ju je čuo sused koji je odmah potom otišao istražiti celu situaciju. Uspeo je locirati njenog vlasnika, a on mu je dozvolio da uđe u podrum u kojoj je Gracia čekala čudo.

Čudo se i dogodilo, ubrzo je komšija otvorio vrata podruma, a tamo je zatekao predivnu kujicu koja je, uprkos svemu kroz šta je prošla, imala ljubavi za sto ljudi. Bila je željna pažnje i nežnosti, odmah je želela da se mazi i delila je poljupce bez obzira na to što nije poznavala komšiju. Bila je gladna, žedna i uvaljana u izmet. Komšija je pozvao udruženje za zaštitu životinja te su je oni odmah uzeli kod sebe.

PROČITAJTE I:

ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA: Učinili su joj abortus “na crno” i nasilno izvadili čip iz vrata!

Njen oporavak nije trajao dugo, a odmah nakon toga Gracia je otišla u svoj novi dom, i to dom zauvek. Tamni podrum, neredovnu hranu i vodu i usamljenost zamenila je za topao i ugodan dom, udobne ćebiće i porodicu koja je obožava. Posledice su i dalje tu, moraće proći još vremena da zaboravi na horor u kojem je živela.

Glavni dokaz za to je da kada mora obaviti nuždu, Gracie trči prema podrumu svog novog doma. Vlasnici rade s njom svakoga dana i dobro znaju da će Gracie uz malo ljubavi i strpljenja naučiti baš sve. Ono što je iznenadilo sve ljude je činjenica da je Gracie nakon tako ružnog tretmana koji je imala podrumu i dalje voljela ljude.

dve godine vezana petface

To govori puno o psima, ali i o ljudima, zar ne?

Izvor: Index.hr

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.