Naslovna VESTI PSI DVE GODINE VEZANA U PODRUMU, ali njena reakcija nakon oslobađanja je FENOMENALNA!

DVE GODINE VEZANA U PODRUMU, ali njena reakcija nakon oslobađanja je FENOMENALNA!

1
dve godine vezana petface

Dve godine stara kujica Graca bila je zatvorena i zavezana u podrumu kada su je pronašli. Izmučena, usamljena i preplašena lajala je zavijala u nadi da će je neko čuti. Prvi ju je čuo sused koji je odmah potom otišao istražiti celu situaciju. Uspeo je locirati njenog vlasnika, a on mu je dozvolio da uđe u podrum u kojoj je Gracia čekala čudo.

Čudo se i dogodilo, ubrzo je komšija otvorio vrata podruma, a tamo je zatekao predivnu kujicu koja je, uprkos svemu kroz šta je prošla, imala ljubavi za sto ljudi. Bila je željna pažnje i nežnosti, odmah je želela da se mazi i delila je poljupce bez obzira na to što nije poznavala komšiju. Bila je gladna, žedna i uvaljana u izmet. Komšija je pozvao udruženje za zaštitu životinja te su je oni odmah uzeli kod sebe.

PROČITAJTE I:

ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA: Učinili su joj abortus “na crno” i nasilno izvadili čip iz vrata!

Njen oporavak nije trajao dugo, a odmah nakon toga Gracia je otišla u svoj novi dom, i to dom zauvek. Tamni podrum, neredovnu hranu i vodu i usamljenost zamenila je za topao i ugodan dom, udobne ćebiće i porodicu koja je obožava. Posledice su i dalje tu, moraće proći još vremena da zaboravi na horor u kojem je živela.

Glavni dokaz za to je da kada mora obaviti nuždu, Gracie trči prema podrumu svog novog doma. Vlasnici rade s njom svakoga dana i dobro znaju da će Gracie uz malo ljubavi i strpljenja naučiti baš sve. Ono što je iznenadilo sve ljude je činjenica da je Gracie nakon tako ružnog tretmana koji je imala podrumu i dalje voljela ljude.

dve godine vezana petface

To govori puno o psima, ali i o ljudima, zar ne?

Izvor: Index.hr

petface viber

1 KOMENTAR

  1. A sta je sa muciteljima bilo? Nadam se da su primerno, koliko to moze, kaznjeni. Coveka da zatvore tako poludeo bi. Ali pas uvek ostaje topla dusa.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.