Naslovna VESTI PSI Ova žena je usvojila psa Džejka da bi mu poslednje dane učinila...

Ova žena je usvojila psa Džejka da bi mu poslednje dane učinila LEPIM!

0
džejk-petface

Kada je Melani Endrus rešila da usvoji psa, imala je zamisao kako bi taj pas trebalo da izgleda – želela je najstarijeg psa u prihvatilištu, koji je najviše propatio i koga niko nije želeo da usvoji. Bilo joj je potrebno društvo i tako je u njen dom stigao Džejk. 🙂 Njemu je potrebna posebna nega, ali mu ništa nije potrebnije od ljubavi i pažnje.

Nekoliko poslednjih godina je bilo teško za ovu ženu iz Kalifornije. Najpre je izgubila muža, potom voljenog terijera Lolu koja joj je značila u teško vreme. Ona kaže da osećala pomalo depresivno, a unučići su govorili da joj je neophodno društvo i da ne može da sedi i tuguje sama.

džejk-petfaceZajedno sa unučićima se uputila ka prihvatilištu, kako bi pronašli novog člana porodice.

Pročitajte još: PRE I POSLE: Buldog Mak ne krije radost što je udomljen!

– Želela sam da pomognem nekom psu, kao što je Lola pomogla meni, pa sam rekla da želim najstarijeg psa kog imaju, baš onog kog niko nije želeo. Nije mi bilo važno da li je bolestan. Nemam mnogo novca, ali imam dovoljno da brinem o nekom malenom psu, kaže Melani.

Jedan od najstarijih pasa je bio 12-togodišnji Džejk, koji je bio napušten pas na ulici, a u prihvatilištu je proveo nekoliko meseci.

– Džejkova dva prijatelja su me ignorisala, a on je počeo da zavija, kao da me je molio da ga povedem. Rešila sam da će on biti moj pas, priča Melani.

džejk-petfaceMeđutim, njemu je bila potrebna posebna nega. Džejk je bolestan, pati od karcinoma kože. Gluv je i skoro sasvim slep. Dani su mu odbrojani.

Pročitajte još: DIRLJIV OPROŠTAJ: Porodica se rastala od voljene Kikiriki divnim gestom

– Znala sam da želim da mu preostale dane učinim lepim, koliko god mogu.

Savršeno se uklopio u novi dom. Iako mu je ostalo malo vremena, Melani i on svaki trenutak provode kao da je poslednji, a ponosna vlasnica kaže da se ljubav može osetiti s obe strane.

DIVNO! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOtišli da spasu kucu Šrimp – spasili još dve keruše!
Sledeći tekstLOLA SE VRAĆA KUĆI: Lola nakon 2 godine ponovo sa svojom porodicom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime