Naslovna VESTI PSI Džoni Dep i njegova supruga Amber Herd uputili su javno izvinjenje Australiji...

Džoni Dep i njegova supruga Amber Herd uputili su javno izvinjenje Australiji zbog optužbi za krijumčarenje pasa!

0
Džoni Dep petface

Tokom jučerašnjeg dana svi svetski mediji kao jednu od glavnih vesti preneli su izvinjenje Džonija Depa i njegove supruge Amber Herd. Naime, njih dvoje su snimili zajednički video u kome se obraćaju pre svega Australiji, a potom i celom svetu zbog incidenta koji se dogodio prošle godine.

Podsetite se: NADLEŽNI: „Džoni Dep da vrati pse ili ih uspavljujemo“!

Poznati par je postao upoznat sa zakonodavstvom ove države tokom februara 2015. godine. Tada je Džoni Dep snimao nastavak planetarno poznatog filma „Pirati sa Kariba“. Na put sa njim je krenula i njegova životna saputnica, glumica Amber Herd, kao i njena dva psa. Ne prijavivši svoje pse na ulasku u zemlju, glumica je počinila krivično delo. Naime, prema zakonima Australije ovaj postupak se tretira kao neovlašćeni ulazak i krijumčarenje životinja, za koje je zaprećena kazna zakona čak 10 godina.

Džoni Dep petface

Ona se pred sudom izjasnila krivom. U videu ona je između ostalog rekla:

Veoma mi je žao što Pistol i Bu nisu prijavljeni. Australija je oslobođena od mnogih bolesti i štetočina koji su zastupljeni u ostatku sveta. To je razlog zašto ova zemlja ima tako stroge zakone koji se odnose na zaštitu njihovog biodiverziteta.

Par je potom apelovao na sve putnike koji posećuju ovu zemlju da prilikom ulaska prijave sve što sa sobom nose.

Pročitajte još: ZAŠTO: Australija ubija 2 miliona mačaka!

Reakcije na ovaj video se uglavnom negativne. Većina komentara kaže da je vrlo očigledno da se radi o izrežiranom snimku kako bi glumica dobila što manju kaznu. Ima i duhovitih opaski koje kažu da je ovo najgora uloga Džonija Depa do sada.

Iako izvinjenje zvuči malo nevešto, mi se iskreno nadamo da je prvobitni motiv snimanja ove poruke bio iskren i snimljen kako bi se izrazilo istinsko kajanje zbog narušavanje zakona jedne suverene države.

O samom videu prosudite sami:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.