Naslovna VESTI PSI PONOVO ODUŠEVLJAVA SVET: Džordž Kluni je spasio psa i poklonio ga svojim...

PONOVO ODUŠEVLJAVA SVET: Džordž Kluni je spasio psa i poklonio ga svojim roditeljima!

0
Džorž Kluni spasio je psa petface

Džordž Kluni je spasio psa: Pre samo tri meseca, pisali smo o tome kako je bračni par Kluni udomio psa iz jednog prihvatilišta. Ovih dana, svetski mediji ponovo pišu o njima istim povodom – oni su spasili još jednog psa i poklonili da Džordžovim roditeljima.

Podsetite se: ZA PRIMER: Džordž Kluni udomio psa iz azila!

Kluni je u javnosti poznat po britkom jeziku i hrabrosti da iznese svoj stav u odnosu na akutelne društveno-političke teme. Takođe, nije mu strano da se bori i za prava životinja, a ova poslednja vest to samo i potrvrđuje. Naime, njegova supruga i on, ovoga puta spasili su psa Nejta. Ovaj mališan pronađen u stanu osobe koja je držala još 22 psa. S obzirom da je Nejt rođen sa defektom na nozi, nije čudi da je često bio nadjačavan od strane drugih pasa. U ovom stanu pronašla ih je Kerol Roberts, koja je bez razmišljanja ovog četvoronožnog mališana odvela su svoj dom:

On je praktično bio u komi. Od njega su ostale samo kosti, jer nije bio dovoljno snažan da se bori za svoju hranu.

Džorž Klunu spasio je psa petface

Ova plemenita žena je brinula o Nejtu, a tokom 2015. on je imao i operaciju noge, kako bi se defekt sa kojim je rođen sanirao. Pred kraj godina, Kerol je primila telefonski poziv od žene koja ja zvala u ime Amal i Džorža Klunija, koji su izrazili želju da da usvoje ovog psa. Ona je prvobitno mislila da se radi o šali. Međutima, Kerol je ubrzo saznala kako su popularni glumac i njegova supruga na internetu pregledali video o Nejtovom spašavanju.

Pročitajte još:ISPOVEST MIKIJA RURKA: “Odustao sam od samoubistva zbog svog psa”!

Nakon odgledanog snimka, par je odlučio da ovom mališanu pruži lepšu i svetliju budućnost. Tim povodom su kontaktirali Kerol i saopštili joj da žele da Nejta poklone Džordžovim roditeljima, Niku i Nini, kojima je nedavno uginuo njihov desetogodišnji terijer. Malo je reći da su oni bili dirnuti gestom svog sina.

Džorž Klunu spasio je psa petface

Bio je red da se ružno poglavlje u životu ovog malenog psa završi. Sada je srećan u svojoj novoj porodici u kojoj mu pažnje i ljubavi neće nedostajati. Mi smo dirnuti ovim gestom Klunijevih i nadamo se da će ova priča poslužiti kao inspiracija ljudima širom sveta da pomognu napuštenim i bolesnim psima!
JEDNO VELIKO BRAVOOOOO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.