Naslovna VESTI Ova žena je spasila prase Enzo na putu do posla, a posle...

Ova žena je spasila prase Enzo na putu do posla, a posle i usvojila!

0
enzo petface

Nikada se ne zna koga ćete sresti kada ujutru krenete na posao. 🙂 Tako ni Frančeska MekEndrus nije mogla da pretpostavi da će na putu do posla naći izgubljeno prase u nevolji.

Frančeska MekEndrus je išla jedno jutro na posao, kada je spazila prasence na veoma prometnom putu. Znajući da mora da mu pomogne, izašla je iz kola u kojima je bila i pokušala da spasi prestrašeno prase.

enzo petface

Iako je izgledalo kao da će potrajati, spasavanje je trajalo pet minuta. S obzirom na to da je neobično da se prase izgubi u saobraćajnoj gužvi, Frančeska je pretpostavila da je ispalo iz kamiona za prevoz stoke. Prase je bilo ženka i dala mu je ime Enzo.

Pročitajte još: PRESLATKO: Ovo prase se ponaša kao pas! (FOTO)

Prva stvar koju je uradila, uslikala je selfi i poslala šefu da bi znao zašto će kasniti na posao. Odvela je prase kući, ali nije planirala da je zadrži. Nikada se pre nije brinula o prasetu, ali je imala sav neophodan prostor da prase boravi kod nje. Hranila je na flašicu i iako je prase u početku bilo zbunjeno i dezorijentisano, počela je da raste u veselo prase. Navikle su se jedna na drugu.

enzo petface

– Bila je malena, nevina i preplašena. Bila je letargična prvih nekoliko dana i mislila sam da nećemo uspeti da se bolje upoznamo. Uskoro se sasvim navikla i sada je slatka i razigrana, kaže Frančeska. Kao i svako prase, obožava da se igra u blatu.

Pročitajte još: PRIJATELJSTVO NE POZNAJE GRANICE: mačak i prase (VIDEO)

enzo petfaceMeđutim, ovo prasence očekuje i oporavak. Kada ga je spasila, jedna noga mu je krvarila. Imala je i bruh koji je morao biti hirurški uklonjen, što je bila skupa intervencija, ali Frančeska nije želela da odustane. Oduvek je imala zamisao da otvori centar za rehabilitaciju sa životinjama, a sa Enzom je sada korak bliže tom snu. 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPorodica udomila gojaznog psa i pomogla mu da skine 27 kilograma
Sledeći tekstPrijateljstvo na prvi pogled: Zlatni retriver nije voleo druge pse, dok se nije pojavila ONA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime