Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET BEOGRADSKA FACA U SVETU LJUBIMACA: Ko će poneti tijaru?

BEOGRADSKA FACA U SVETU LJUBIMACA: Ko će poneti tijaru?

0
faca u svetu životinja petface

Šta treba da poseduje jedna faca u svetu ljubimaca? Da li je to stav, osmeh, stil, glamurozna dlaka, poseban autfit? Vi kažete – sve što poseduje baš vaš ljubimac. Oduvek ste znali da je on stvoren da bude glavna faca u kraju, da se za njim svi okreću i da na njegovo mrnjauuuu „popadaju“ sve gradske cice.

Da li će mu se (a i vama) želja baš sada ostvariti, saznaćemo 28. avgusta kada i zvanično proglašavamo PETFACU BEOGRADA.

Sve već znate. Bili ste na našem julskom PET PARTY-ju, fotografisali ste se i dooobro pozirali. To je prvi korak na ovom putu ka uspehu! Ono što vam je još potrebno su glasovi na fotografiji. Zato, imate još vremena da pozovete svoje prijatelje da vas podrže u ovom Izboru.

faca u svetu ljubimaca petface

U trci za našom jedinstvenom titulom je preko 80 ljubimaca prestonice i to svih vrsta. I svi oni žele isto – titulu PETFACE PRESTONICE. Svi oni i imaju jednake šanse za pobedom, jer naša parola jeste FER PLEJ!

Da li će lentu petface poneti pas, maca, feretka, gekon ili možda kunić odlučiće isključivo glasovi na stranici Ljubimci su zakon.

Odmah je posetite, lajkujte ako već niste I pronađite album PETFACA BEOGRADA u kojoj se nalaze kandidati.

Tijaru za pobednika smo spremili, čekamo samo da vidimo na čiju će glavu ona stati!

Prethodni tekstOPREZ: I mačke mogu dobiti toplotni udar!
Sledeći tekstLEPE VESTI: u Novom Sadu psi i mačke mogu da se voze gradskim prevozom

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime