Naslovna VESTI PSI SARAJEVO: Kinez u centru grada otvara fast food sa mesom od pasa!

SARAJEVO: Kinez u centru grada otvara fast food sa mesom od pasa!

4
fast food sa mesom od pasa petface

Da li će fast food sa mesom od pasa osvanuti u sred Sarajeva, zavisi od onih koji izdaju dozvole. Kinez, Xiao Cheoa se ipak nada jer kako kaže “od nečega mora da se živi“.

Naime, portal Sarajevo365.com došao je do informacije da će ovaj Kinez sa sedištem boravka u sarajevskom naselju Buća Potok uskoro bi mogao da otvori prvi fast food sa mesom od pasa!

Pročitajte još:
UŽASAVAJUĆE: Kina u pripremama za „festival mesa“! Oko 10 hiljada pasa i mačaka zarobljeno!

– Moram od nečega živeti, do sada sam držao jednu prodavnicu na Alipašinom Polju gde se moglo kupiti sve i svašta po jeftinoj ceni, ali prodaja loše ide, pa sam odlučio promeniti biznis, kaže Xiao za Sarajevo365.com.

Iako je Sarajevo poznato po dobroj i ukusnoj hrani, ovog Kineza to ne brine, jer kako kaže u Sarajevu uviek ima dovoljno turista.

fast food sa mesom od pasa petface

U Kini je sasvim normalno jesti dobro pripremljene pse, kao što je slučaj i sa supom od ajkule ili mesom od zmije, a turista uviek ima dovoljno koji i kod mene u Kini idu da jedu ovakve vrste jela, objasnio je Xiao.

Pročitajte još:
SLIKA KOJA JE SRUŠILA INTERNET: Reakcija devojčice kada je pronašla svog ubijenog psa!

Iako se Xiao samouvereno nada da će već sa početkom nove godine osvanuti njegov prvi fast food sa mesom od pasa, portal Sarajevo365.com prenosi da je nažalost Xiao pretučen jutros na ulicama Novog Pazara.

Treba dodati i to da Zakon u Bosni i Hercegovini zabranjuje nabavku, prodaju, distribuciju i konzumaciju ovakvog vrsta mesa.

Izvor: Sarajevo365.com

4 KOMENTARA

  1. Evo sada mrzitelja da lajkuju ovu ideju .Samo sam cekala kada ce da se pojavi neki slican predlog i da ljudi krenu da pricaju o ciscenju ulica od lutalica ,,sto im napadaju decu,, i finansijske isplativosti u isto vreme .Kako se ,,ovaj,, ljubi sa kineskim ambasadorom , ne bi me zacudilo da zazivi i takva ideja ovde .

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.