Naslovna VESTI Ako volite životinje, onda festival filma o njima – Lajka – NE...

Ako volite životinje, onda festival filma o njima – Lajka – NE SMETE PROPUSTITI!

0
festival filma Lajka petface

Festival filma Lajka je prvi ovakve vrste, a od 9. do 11. oktobra organizuje se u Domu omladine Beograda, u saradnji sa Udruženjem za zaštitu i prava životinja Sloboda za zivotinje. Projekcije filmova, razgovori, sjajni predavači, profesori, aktivisti i edukatori iz Amerike – sve vas to čeka na ovom sjajnom trodnevnom događaju posvećenom našim najboljim prijateljima!

Festival je osmišljen sa jasnim ciljem promovisanja prava životinja, ali i edukacije publike – kako o nasilju nad životinjama, tako i o strategijama aktivizma i borbe protiv tog nasilja.

Filmska diva punih 40 godina brine o napuštenim životinjama!

-Na festivalu će govoriti profesori, predavači, aktivisti i edukatori iz Amerike, Slovenije, Hrvatske, Grčke i Srbije. Prvi dan festivala, 9. oktobar, biće posvećen temi eksploatacije životinja u industriji zabave. Drugi dan biće posvećen temi aktivističke kuhinje i veganskog stila života i ishrane, a treći dan je posvećen nasilju nad životinjama, stoji u saopštenju organizatora.

festival filma Lajka petface

Festival je u potpunosti neprofitan, osmišljen kao kolektivni aktivizam i učešće svih: kako predavača tako i publike, a ulaz na sve sadržaje je slobodan i besplatan.

VRLO DIRLJIVO: Film o napuštenim životinjama Srbije rasplakao milione!

-“Lajka” festival filma o životinjama nastoji da omogući potpuno otvorenu i svima dostupnu platformu za širenje veganske poruke, znanja i značajnih informacija o pospešivanju života i zdravlja životinja, ljudi ali i eko-sistema čitave planete, dodali su organizatori!

Zato, dragi naši čitaoci, imate tri dana – pa izaberite jedan i pravac u Dom omladine Beograda! Mi ćemo biti tamo, svakako!

Dodatne informacije na linku: Festival filma o životinjama “Lajka”

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDva buldoga pomažu devojčicama da prebrode SMRT OCA!
Sledeći tekstIzvukli mače zaglavljeno u NAJNEOBIČNIJEM MESTU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime