Naslovna VESTI MAČKE Fez i Kelso: Nerazdvojni čitav život, braća mačori usvojeni ZAJEDNO!

Fez i Kelso: Nerazdvojni čitav život, braća mačori usvojeni ZAJEDNO!

0
fez petface

Fez i Kelso su dva narandžasta mačora koja su zajedno čekala bolje dane. Postoji jedan razlog tome – oni su nerazdvojna braća, čitav život. „Moje oči su bile pune suza i ostala sam bez reči kada sam ih videla. Nisam mogla da ih razdvojim“, priseća se njihova sadašnja vlasnica.

Pročitajte još: Mačak Šar Kan izbegao EUTANAZIJU i srećno udomljen!

Meri i Stiv Fulc su već imali 10 – togodišnjeg narandžastog mačka Mortija. Meri je putem Fejsbuka dobila fotografiju narandžastih mačora koji su boravili u azilu u Virdžiniji. Nije planirala da usvoji još mačaka, ali kada je videla sliku, nije mogla da im odoli.

fez petfaceFez i Kelso su 12-togodišnja braća mačori koji su živeli zajedno čitav život. Kada su se njihovi vlasnici selili, bili su ostavljeni u azilu i tako je njihova sudbina postala nepoznata.

Pročitajte još: Mačka koju niko nije hteo da dotakne zagrljena po prvi put

Iako su se dobro slagali sa ostalim mačkama u azilu, bilo je očigledno da su tužni i slomljenog srca nakon gubitka doma. Imali su sreće, jer su naišli na ljude voljne da im pomognu.

fez petface– Nismo razmišljali o tome da imamo više mačaka, ali je bilo nedopustivo da ih razdvojimo. Kada smo otišli u azil, pitali su nas da li smo sigurni da ih želimo obojicu… Odgovor je bio da nikada, ali nikada ne bih mogla da ih razdvojim, kaže Meri.

– Nadam se da će moj primer poslužiti drugim ljudima da usvoje starije mačke, pogotovo ako su braća i sestre da ih ne razdvajaju ni u kom slučaju. Potrebno je malo više prostora, kutija i igračaka ali ja bih to opet istu stvar uradila od srca!, rekla je Meri.

Mačori sada zasluženo uživaju. 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.