Naslovna VESTI FILMSKA ZVEZDA UDOMIO ZALJUBLJENI PAR. Magarac i emu sada uživaju na farmi...

FILMSKA ZVEZDA UDOMIO ZALJUBLJENI PAR. Magarac i emu sada uživaju na farmi zvezde serije Walking Dead

0
Udomio zaljubljeni par

Ljubav ne zna za razlike. Dokaz za to je neverovatna priča o jednom magarcu i ptici emu koji nisu mogli da nađu sreću jer nisu želeli da se razdvoje. Srećom po Džeka i Dajan pojavio se glumac Džefri Din Morgan, zvezda hit serije Walkin Dead i ovom zaljubljenom paru ponudio dom na svojoj farmi u okolini Njujorka.

Udomio zaljubljeni par

Magarac Džek i emu Dajan su se sreli i razvili neverovatnu vezu na jednoj napuštenoj farmi u Južnoj Karolini. Spašeni su i smešteni u prihvatilište Carolina Waterfall Rescue. Kada su spasioci smestili Džeka sa ostalim magarcima a Dajanu sa ostalim nojevima i emuima počel su problemi. Njih dvoje su počeli da tuguju što je dovelo i do zdravstvenih problema.

Pročitajte i ovo: NAJVEĆI BORAC – Mrtvorođeno štene danas je podrška pacijentu sa rakom.

Spasioci su podelili ovu priču na društvenim mrežama u nadi da će se javiti neko ko će ponuditi bolje rešenje za ovaj zaljubljeni par. I vrlo brzo, javio se glumac Džefri Din Morgan. Ponudio je smeštaj ovom neverovatnom paru na svojoj farmi u okolini Njujorka. On je bio među 2.000 ponuda koje su pristigle u prihvatilište.

Udomio zaljubljeni par

Pročitajte i ovo: BESKRAJNA TUGA – Kujica bez doma tuguje zbog gubitka bebe.

Pošto su se uverili da na morganovoj farmi već živi veliki broj, magaracm krava, alpaka i drugih životinja i da imaju gotovo savršene uslove za život oni su obezbedili prevoz za jedinstveni par.

Udomio zaljubljeni par

Morgan redovno objavljuje fotografije sa njegove farme u kome se vidi veliki broj životinje koje su našle sigurno utočište. Među njima su i Džek i Dajan koji najzad nesmetano mogu da uživaju u druženju posle mesci provedenih u tugi ostavljeni da umru od gladi i žeđi.

Izvor: theguardian.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAJVEĆI BORAC – Mrtvorođeno štene danas je podrška pacijentu sa rakom.
Sledeći tekstZAR MORA TAKO RUŽNO I SUROVO? Asepsolom prskali psa kako bi ga izbacili iz hodnika u Lidlu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime