Naslovna VESTI PSI VRANJE: Novi fizički napad na Tanju, koja je zaštitila napuštenog psa!

VRANJE: Novi fizički napad na Tanju, koja je zaštitila napuštenog psa!

0
fizički petface

NOVI fizički napad na zaštitnike životinja nas ovog dana vodi do juga zemlje, do Vranja. Napad se desio na Tanju Lakičević, koja je i predsednik Udruženja za zaštitu životinja Borba za život iz Vranja. Čovek koji ju je napao, krenuo je da ubije beskućnog psa, koji je spavao pored zaštitnice i hranioca životinja u Vranju, Tanje.

fizički petface

-Sedim napolju, do mene leži ulični pas i spava. Sa gornje strane ulice ide muškarac sa velikim koferom u ruci i žena nosi malog belog psa. Muškarac ide pravo na mene i diže kofer u vazduh da udari psa koji spava. Ustajem, stajem ispred njega, on me gura i guramo se tako. Ali, on je jači, ima čovek preko sto kila. Žena počinje da pišti – Pomeri se da ga ubijemo, ne možemo da prođemo od njega, laje nas. Ja po ko zna koji put, nešto mi sa ljudima ne ide konverzacija, pokušavam da umirim situaciju i kažem pa psi laju, jer još nisu naučili da pričaju, napisala je Tanja na svom Facebook profilu.

KRALJEVO: Mariju pretukao sugrađanin zbog psa!

Kako je dodala, ubrzo je nazvana „ludom ženom, kučkarkom“,.. Potom je Tanja gurnuta je, a žena koja je išla iza tog „čoveka“ je sipala uvrede i podsticala ubistvo psa.

-U kakvom gradu ja ovo živim? Sa kojim pravom se meni ljudi na ulici obraćaju, kad ih ni ne pogledam a kamoli im se ja prva obratim? Sa kojim pravom mi govore koga da hranim mojim parama, šta je ovim ljudima i ko je ovde lud, dodala je Tanja.

VRANJE: Podneta krivična prijava protiv D.M. koji se hvalio zlostavljanjem i ubijanjem pasa!

fizički petface

Zakon o Dobrobiti životinja, donešen 2009. godine, kaže da svaka vrsta okrutnosti, mučenja, ubijanja, prouzrokovanja boli, patnje i stresa je KAŽNJIVA. Međutim, da li se kao ovakav Zakon sprovodi? Ne bismo rekli…

Podrška Tanji.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.