Naslovna VESTI PSI VRANJE: Novi fizički napad na Tanju, koja je zaštitila napuštenog psa!

VRANJE: Novi fizički napad na Tanju, koja je zaštitila napuštenog psa!

0
fizički petface

NOVI fizički napad na zaštitnike životinja nas ovog dana vodi do juga zemlje, do Vranja. Napad se desio na Tanju Lakičević, koja je i predsednik Udruženja za zaštitu životinja Borba za život iz Vranja. Čovek koji ju je napao, krenuo je da ubije beskućnog psa, koji je spavao pored zaštitnice i hranioca životinja u Vranju, Tanje.

fizički petface

-Sedim napolju, do mene leži ulični pas i spava. Sa gornje strane ulice ide muškarac sa velikim koferom u ruci i žena nosi malog belog psa. Muškarac ide pravo na mene i diže kofer u vazduh da udari psa koji spava. Ustajem, stajem ispred njega, on me gura i guramo se tako. Ali, on je jači, ima čovek preko sto kila. Žena počinje da pišti – Pomeri se da ga ubijemo, ne možemo da prođemo od njega, laje nas. Ja po ko zna koji put, nešto mi sa ljudima ne ide konverzacija, pokušavam da umirim situaciju i kažem pa psi laju, jer još nisu naučili da pričaju, napisala je Tanja na svom Facebook profilu.

KRALJEVO: Mariju pretukao sugrađanin zbog psa!

Kako je dodala, ubrzo je nazvana „ludom ženom, kučkarkom“,.. Potom je Tanja gurnuta je, a žena koja je išla iza tog „čoveka“ je sipala uvrede i podsticala ubistvo psa.

-U kakvom gradu ja ovo živim? Sa kojim pravom se meni ljudi na ulici obraćaju, kad ih ni ne pogledam a kamoli im se ja prva obratim? Sa kojim pravom mi govore koga da hranim mojim parama, šta je ovim ljudima i ko je ovde lud, dodala je Tanja.

VRANJE: Podneta krivična prijava protiv D.M. koji se hvalio zlostavljanjem i ubijanjem pasa!

fizički petface

Zakon o Dobrobiti životinja, donešen 2009. godine, kaže da svaka vrsta okrutnosti, mučenja, ubijanja, prouzrokovanja boli, patnje i stresa je KAŽNJIVA. Međutim, da li se kao ovakav Zakon sprovodi? Ne bismo rekli…

Podrška Tanji.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.