Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET ZVEZDE INTERNETA: fotogafije ovih ljubimaca su osvojile svet

ZVEZDE INTERNETA: fotogafije ovih ljubimaca su osvojile svet

1
fotogarfije ovih ljubimaca petface

Instagram su zapalile fotogafije ovih ljubimaca, ali i stranice svetskih medija nisu ostale imune na šarm ovih lepotana. Ukoliko bacite samo površan pogled na njih shvatićete zašto je to tako.

fotogarfije ovih ljubimaca petface

Predstavljamo vam Pedingtona, preslatkog šar peja, kao i njegovog najboljeg prijatelja, mačka Batlera. Njih dvojica su nerazdvojni, ne samo u životu,nego i na društvenim mrežama. Pedington uglavnom strpljivo pozira u raznim kostimima, a ne zna se koji mu bolje stoji. Za to vreme, Batler se vrzma oko njega i rado, kroz igru, pozira na svim njihovim zajedničkim fotografijama.

fotogarfije ovih ljubimaca petface

Ova najnovija medijska senzacija koja nam stiže iz životinjskog carstva, proslavila se neobičnim fotografijama koje kruže po internetu. Samo na Instagramu ovaj dvojac prati preko 40.000, koji sa nestrpljenjem iščekuju njuhove blesave fotografije. Pedington pozira sa raznim kapama, naočarima, u kostimima cratnih junaka, na krevetu ili u drvenom sanduku, a rekli bismo da mu je najlepši dodatak – NJEGOV NAJBOLJI PRIJATELJ.

fotogarfije ovih ljubimaca petface

Ovaj dvojac živi na Tasmaniji, zajedno sa vlasnicom Eni Džejkob i još tri mačke. Eni je Pedingtona dobila još dok je on bio štene, kada je po njenim rečima on bio samo „torbica sa borama i crnim dugme nosem“.

fotogarfije ovih ljubimaca petface

Od tada Pedingron uveseljava život ovoj dami, koja je odlučila da ove posebne trenutke podeli sa internet zajednicom u obliku ovih preeeelepih fotografija.

Mi prosto ne možemo da izdvojimo momenat na kojoj su ovi ljubimci, jer su sve fotografije neponovljive i nesvakidašnje.

Ukoliko želite da i vaš ljubimac na ovaj način osvoji društvene mreže i postane neko za kim se vi okreću, dovoljno je samo da se potrudite da prikupi najviše lajkova u okviru izbora za PETFACU Beograda.

Konkurencija je žestoka, zato alarmirajte sve prijatelje i od prijatelja prijatelje, kako ništa ne bi prepustili slučaju.

Mi smo jako nestrpljivi da saznamo koja će to fotografija od svih vaših preeeslatkih ljubimaca, prikupiti najviše lajkova. Pobednika očekuju ne samo slava i veliki broj fanova, već i ukusne Natural Trainer nagrade koje pobednika su već spremne.

Zato ne časite časa…vaše fotografije vape da budu lajkovane u okviru:

Izbora za PETFACU Beograda

 Požuriteeee…jer internet zajednica iščekuje novu zvezdu!!! 😀

Fotografije ovih ljubimaca, Pedingtina i Batlera, možete pregledati u okviru galerije! ( kliknite na sliku za uvećanje)

 

 

 

 

 

 

Prethodni tekstNAJBOLJI PRIJATELJI KAD JE NAJTEŽE: mačke i vojnici ujedinjeni u ratu
Sledeći tekstSLIKA KOJA JE RASTUŽILA SVE: Pas u azilu odbija da jede, jer ga niko ne želi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime