Naslovna VESTI MAČKE FOTOGRAFIJE KAŽU: „Iako nema oči, on vidi svojim srcem!“ (FOTO)

FOTOGRAFIJE KAŽU: „Iako nema oči, on vidi svojim srcem!“ (FOTO)

0
fotografije kazu petface

fotografije kažu: Kazu je pronađen kao mače i tada su mu oči bile veoma oštećene. Nažalost nisu mogle biti izlečene i tako je odlučeno da se operativnim putem odstrane. Ali to ga nije zaustavilo da se zabavlja i uživa u životu.   

Kazo je veoma znatiželjna, drska i neustrašiva mačka. Osim što juri i igra se sa svim stvarima po kući, obožava izaći napolje sa svojom vlasnicom i tako. Juri, skače, igra se sa drugim mačkama, prosto uživa u životu. Obožava da oseti sunce, stane i uputi svoju glavu u pravcu toplote sunca. 

PROČITAJTE I:

ZA NASMEJAN DAN: Galerija životinja koje su izgubile bitku sa nameštajem!

Svako ko ga upozna oduševi se njegovim ponašanjem. Njena vlasnica kaže, da iako je bez očiju, on može da vidi svojim srcem. Ona kaže da je sigurna da to može. Mi verujemo u to, fotografije ovog neustrašivog mačka koje kruže internetom prosto nam govore da je tako kako tvrdi njegova vlasnica. 

Ovog mačka možete pratiti na njegovom Fejsbuk profilu. Oduševićete se. Do sada nikada niste videli ovoliko volje za životom i sreće u ponašanju mačke. On prosto ne može da iskaže koliko voli život i sve njegove ludorije i sve što čini on je prosto zahvalan za svaki dan koji mu dolazi. Puno igre i sreće, puno jurnjave i dobrih drugara. Sve to potvrđuju i govore ove fotke koje donose njegovi staratelji. 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.