Naslovna VESTI PSI EMOTIVNO: Porodica je oživela svoju omiljenu fotografiju pre nego što im je...

EMOTIVNO: Porodica je oživela svoju omiljenu fotografiju pre nego što im je pas preminuo!

0
fotografija petface

fotografija: Životni vek kućnih ljubimaca zavisi od mnoštva činilaca, a mali broj je onih koji uspeju da prevale dvadesetu godinu. Vlasnici daju sve od sebe kako bi svojim četvoronožnim prijateljima obezbedili vrhunske uslove života, ne bi li im na taj način osigurali duži boravak na zemlji. Ipak, njihov odlazak je neminovnost, a kada god da se to dogodi srce će vam biti slomljeno.

Pročitajte još: VREMEPLOV: Na društvenim mrežama vlasnici objavljuju svoje prve i poslednje fotografije sa ljubimcima!

Jedini savet koji za vas imamo je da sa vašim ljubimcem uživate u svakom danu i da svoje druženje ovekovečite nebrojanim uspomenama. Koliko god tužno zvučalo, jednoga dana, uspomene su sve što će vam od njega ljubimca ostati.

fotografija petface

Posredstvom interneta, do nas je došla jedna dirljiva priča o porodici koja je morala da uspava svog 16 godina starog ljubimca. Pre nego što se to dogodilo, oni su odlučili da zabeleže poslednju uspomenu sa njim:

Pre nego što smo ga uspavali, oživeli smo omiljenu fotografiju sa našim psom. To je ujedno prva fotografija koji smo uslikali kada je on bio štene.

Pročitajte još: PRE I POSLE: Savršene fotografije koje svedoče o tome šta se sve menja u životu vlasnika kada u njegov dom dođe ljubimac!

Na početku je bilo teško pozirati i izmamiti lažne osmehe, znajući šta će uslediti. Ali taj momenat je porodicu naterao da se zamisli kako je bilo kada je fotografija uslikana po prvi put. Zatim su krenule da se nižu uspomene koje su se dogodile u međuvremenu. Bio je to jedan poseban i emotivan trenutak za sve.

Pročitajte još: SJAJNO: Ponosni par predstavio fotografije sa svojom novom „bebom“!

Ova posebna fotografija je obeležila sve što je stalo u tih 16 godina – koliko je samo tu bilo ljubavi, radosti, prijateljstva. Ipak, ne postoji dovoljno širok ram koji bi sve to mogao da obuhvati. Mnogo više će ostati zapamćeno u srcu.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.