Naslovna VESTI PSI SJAJNO: Ponosni par predstavio fotografije sa svojom novom „bebom“!

SJAJNO: Ponosni par predstavio fotografije sa svojom novom „bebom“!

1
fotografije šteneta petface

fotografije šteneta: Mnogo mladih, novih i „prvenac“ roditelja je spremno da potroši mnogo vremena i novca kako bi zabeležili prve dane sa svojom novom bebom u domu. I ovaj australijski par je uradio upravo ovo – ali sa svojom malom, krznenom „bebom“.

Ebi Li i Mat Kej angažovali su profesionalnog fotografa „Elisha Minnette Photography“ kako bi načinila pravi “foto sešn” sa njihovim štenetom, Hamfrijem. fotografije šteneta su prosto osvojile Internet.

fotografije šteneta petface

– Nemojte ovo shvatati kao šalu na račun novih roditelja, koji prave profesionalne fotografije sa svojom bebom, rekla je fotograf Elisha Minnette i dodala kako je ovo jedna popodnevna zabava i kreativna odluka jednog para.

– Svakako je jako zabavno i neodoljivo,…Ali i jedinstveno! Možda je ovo začetak novog trenda među „pet“ roditeljima, rekla je Minnette.

fotografije šteneta petface

Minnette je fotografije postavila na svoju stranicu uz poruku: „Ebi i Mat predstavljaju svoju malu bebu, Hamfrija. Zar nisu divna, mala porodica?? !!hehe.”

Fotografije šteneta su podeljene više od 5.000 puta, a to je samo dokaz da mnogi ljudi misle da je ovakva ideja jako slatka i neverovatno zabavna!

fotografije šteneta petface

– I Hamfrijevi „mama i tata“ sada imaju ove veoma, veoma posebne snimke, koji će ih uvek podsećati na njegovo „detinjstvo“, rekla je Minnette.

Šta vi mislite o ovom, možda nadolazećem trendu? Imate li i vi porodičnih fotografija? Pogledajte celu foto galeriju (klikni na sliku za uvećanje)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO, BRAVO: Kostarika najavila zatvaranje svojih zoo vrtova!
Sledeći tekstSusret bebe i mačke, koji je pogledao skoro 3 miliona ljudi: UŽIVAJTE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime