Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: Ako imate fotografiju sa ljubimcem, OVO JE VEST ZA VAS!

BEOGRAD: Ako imate fotografiju sa ljubimcem, OVO JE VEST ZA VAS!

0
fotografiju sa ljubimcem petface

Nema tog vlasnika koji nema fotografiju sa ljubimcem – i to ne jednu, već na desetine pa i stotine J Ako ste škljocali iskladištili smešne i zanimljive fotografije, sada je pravo vreme da ih prikupite, jer je u toku jedan šareno FOTO KONKURS!

Naime, Dečji kulturni centar Beograd, u saradnji sa Pet centarom  i JKP Veterina Beograd, raspisao je prvi foto konkurs za decu i mlade pod nazivom „Moj ljubimac“.

fotografiju sa ljubimcem petface
Marta i Ljubica i mačak Raša

– Konkurs je otvoren do 5. juna, a svi zainteresovani fotografije mogu slati na mejl  mojljubimac.dkcb@gmail.com. Dodela nagrada, diploma i otvaranje izložbe je u subotu, 10. juna u 11 časova u Dečjem kulturnom centru Beograd, Takovska 8 kada će i Veterina Beograd organizovati udomljavanje napuštenih pasa iz gradskog azila, za naš portal rekla je Tanja Perović iz Dečjeg kulturnog centra Beograd.

Pet Party Maskenbal stiže i u Novi Sad

fotografiju sa ljubimcem petface
Lana i hrčak Mimi

Pravila su jednostavna: pronađite omiljenu fotografiju sa ljubimcem, pošaljite je kao jedan prilog mejla (attachment) sa sledećim podacima: ime i prezime učesnika, kućna adresa, škola i razred koji pohađa, broj mobilnog telefona i mejl, na koje treba poslati rezultate konkursa. Svaka fotografija ne sme biti manja od 3 MB.

MILION I PO PREGLEDA: Dečak koji ide ulicama i GRLI ULIČNE PSE!

– Predviđene su tri takmičarske kategorije: deca od prvog do četvrtog, petog do osmog razreda i srednjoškolci. Svaka kategorija podrazumeva po tri nagrade za najbolju fotografiju (prva, druga i treća). Sem nagrada za najbolju fotografiju biće dodeljene pohvale za fotografije: najčupaviji ljubimac, najsmešniji, najveseliji, najružniji, najtužniji, najbolji drug, najmanji, najveći, najsrećniji, najgladniji, najzaljubljeniji par, najbolja mama, nastariji, ljubimac sa najvećim ušima, ljubimac sa najvećim brkovima, sa najdužim repom, sa najkrećim repom, sa najlešim  očima  i sa najlepšim osmehom, dodala je Tanja!

fotografiju sa ljubimcem petface
Boris i mačak Peka

Na samom događaju, svi vlasnici ljubimaca ali i ljubitelji životinja, moći će da dobiju besplatne veterinarske savete, a nagrađene fotografije biće izložene na sajtu i u Galeriji Dečjeg kulturnog centra Beograd.

NEKA ŠKLJOCANJE POČNE! 😉

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.