Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET CICA ZAVODNICA: frizura ovog psa osvaja ljude širom sveta

CICA ZAVODNICA: frizura ovog psa osvaja ljude širom sveta

0
frizura ovog psa petface

frizura ovog psa: Lepa i negovana kosa, imperativ je za sve dame koje drže do sebe. Fotografije koje slede, pokazaće da ni naše voljene ljubimice nisu imune na modne trendove koje nam plasira modna industrija.

frizura ovog psa petface

U prvi utisak koji donosite o bilo kome, uvrstićete i opažanja o njegovoj frizuri. Postalo je pitanje opšte kulture imati zdravu, urednu i ošišanu kosu. Primetićete takođe da je svuda oko vas, sve više stilizovanih pasa, čiji vlasnici i o njihovoj dlaci podjednako vode računa kao o svojoj kosi.

frizura ovog psa petface

Tako smo naišli na jednog psa, čije fotografije su postale predmet pažnje na Instagramu. U pitanju je Kuma, čije ima na japanskom jeziku znači medved. Na svakoj od fotografija, koja je postavljena na ovoj društvenoj mreži, ova lepotica izgleda prosto savršeno, a njen zaštitni znak je njena prelepa frizura. Njeno krzno je dugačko, a samim tim je idealno za sve moguće eksperimente: od šnalica i gumica, preko pletenica i kapa. Podrazumeva se da je svaka od ovih genijalnih frizura, brižljivo ukombinovana sa garderobom. Kada tome dodamo da se Kuma može pohvaliti i neponovljivim karakterom, možemo samo da zaključimo da je ovaj pas nema mane.

frizura ovog psa petface

Ukoliko i vi imate dugodlakog ljubimca, sigurni smo da znate da nega i održavanje njegovog krzna, zahtevaju posebnu pažnju. Naša preporuka za tretiranje dugog krzna je redovno četkanje i Biogance Long Coat Shampoo. Ovaj preparat je obogaćen uljem jojobe i avokada, koji su zaduženi za pravilnu ishranu i negu dlake. Takođe, svi ostali sastojci formulisani su na način da dlaku vašeg ljubimca čiste, hrane i odžavaju. Rezultat je čista, sjajna i svilenkasta dlaka kojom je lako rukovati.

frizura ovog psa biogance petface

Stara izreka da je čistoća pola zdravlja, nikada neće prestati da važi. Zato, vodite računa o higijeni vašeg ljubimca, jer kao što uvek navodimo – samo čist i zdrav ljubimac je srećan ljubimac.

GALERIJA FOTOGRAFIJA ( kliknuti na fotografju radi uvećanja):

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.