Naslovna VESTI GIGANTI NA ČAMCU: Sreća da vlasnik plovila nije to video inače bi...

GIGANTI NA ČAMCU: Sreća da vlasnik plovila nije to video inače bi mu pozlilo! (VIDEO)

0
giganti na campu petface

I globalno poznati dečji hit bi posle ovakve vesti mogao da zvuči i ovako “veslaj, veslaj, veslaj čamac zalivom sad ti, ako sretneš morskog lava uslikaj se s’ njim” . Jer da je bio običan susret čoveka i ove životinje ne bi bila to ni neka vest, ali kad vidite par ogromnih morskih lavova kako se izležava na pramcu brodića tako da su ga umalo prevrnuli, onda zaslužuje i mesto u medijima.

Naime, bivši profesionalni fudbaler Džošua Filips je krenuo u ribolov, ali je dok je isplovljavao zatekao nesvakidašnji prizor i sve to kamerom usnimio.

                                 PROČITAJTE I:

DRUGARI ZA ČITAV ŽIVOT: Pas i mačići imaju NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO, od kojeg lude njihovi vlasnici! (VIDEO)

ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima dom koji zaslužuje! (VIDEO)

MRSA INFEKCIJE: Rizik od ove vrste infekcija imaju PSI U KONTAKTU SA LJUDIMA! (VIDEO)

Dva giganta su rešila da malo odmore svoja peraja tako što će da se popnu na nečiji čamac i tako ispoziraju svima koji su se zatekli u tom delu zaliva Padžet, u državi Vašington.

Nije život ovih morskih sisara predodređen samo za praćakanje po vodi. Mogu malo i da odmore, a već kad im je dostupno mogu to da učine i na nečijem čamcu. 

Istina da vlasniku ovog plovila ne bi bilo mnogo prijatno da vidi kako se ovi džinovi izležavaju i kako svaki pogrešan pokret može da mu potopi brodić, ali smo prilično sigurni da bi ga jednako zabavilo kao i sve nas.

giganti na campu petface

Ne zna se koliko dugo su se morski lavovi izležavali na ovom čamcu, ali je više od očiglednog da nije baš dizajniran za ovoliko teške putnike.

Morski lavovi mogu da dostignu težinu i preko hiljadu kilograma kao i dužinu preko tri metra, pa valja dobro razmisliti pre nego se usidri čamac negde gde je njihovo prirodno stanište.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.