Naslovna VESTI PSI GINISOV REKORD: Ovaj pas je oborio Ginisov rekord u dužini jezika, a...

GINISOV REKORD: Ovaj pas je oborio Ginisov rekord u dužini jezika, a pogledajte koliki je tačno! (VIDEO)

0
ginisov rekord petface

Ko to ima nadjuži jezik na svetu? Jedan pas je oborio Ginisov svetski rekord u dužini jezika. Bernardinac po imenu Moči dobio je titulu “Najduži pseći jezik” na svetu.

Jezik joj je dugačak neverovatnih 18.5 centimetara i ovaj pas, ponosni vlasnik najdužeg jezika je iz Južne Dakote i zaista zavređuje svaku pažnju.

PROČITAJTE I:

Novi Ginisovi rekorderi: Umeća ovih životinja su stvarno zadivljujuća!

Moči ili skraćeno Mo i njen jezik imaju impresivne moći. Prema izjavi objavljenoj od strane Ginisovih rekorda, Mo brzo jede i zahvaljujući svom jeziku, ponekad može da dohvati hranu čak i kada je udaljena od nje.

Moin vlasnik Karla Rikert kaže da moraju da drže njenu hranu i poslastice na višim policama u stanu kako bi je oneogućili da ih dohvati. Naravno hrana je uvek snažno zatvorena, u slučaju da Mo uspe da je skine sa police.

ginisov rekord petface

Takođe moraju da obrate izuzetnu pažnju na Mo, jer ona može da ih zgrabi na isti način kao i druge pse. Mo se takođe bavi i čišćenjem kuće, kako njeni vlasnici kažu, opusti jezik i vuče joj se po podu.

Ali ovo ništa ne smeta njenoj porodici, koja Mo naziva „snažnim, srećnim i psom sa velikom posebnošću“.

S obzirom na to da je jezik ovog psa uvek privlačio pažnju ljudi u njihovom prisustvu, sada je postao pravi hit na internetu za koji lude svi koji je vide.

Ali, čak i sada kada je postala poznata Mo se ništa nije promenila. Nije postala ohola i gorda, nikada se ne hvali dužinom svog jezika, iako svi dobro znaju da je ponosna na ono što ima.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVOSAĐANI ČUJTE I POČUJTE: Animal Rescue Serbia organizacija spasava životinje u vašem gradu!
Sledeći tekstDOKLE JE DOŠAO SVET: Pronašla mačku u zavezanoj, plastičnoj kesi stavljenoj u kutiju pored kante!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime