Naslovna VESTI Novi Ginisovi rekorderi: Umeća ovih životinja su stvarno zadivljujuća!

Novi Ginisovi rekorderi: Umeća ovih životinja su stvarno zadivljujuća!

0
Ginisovi rekorderi petface

Ove životinje su pravi šampioni. Od psa i mačke koji izvode trikove za minut do lame koja najviše može da skoči. Novi Ginisovi rekorderi su nas stvarno oduševili!

Upoznajte Lizi, nemačku dogu, koja drži rekord za najvišeg živog ženskog psa. Visoka je 96.41 cm. Njen vlasnik kaže da je morao da kupi metar za ponije kako bi je izmerio. Ima tek tri godine. Mislite li da će još rasti?

Ginisovi rekorderi petface

Mislili ste da su mačke jako tvrdoglave i da ih ne možete naučiti trikovima? Ako je tako, prevarili ste se. Ova mačka može da uradi 20 trikova u minutu što je čini svetskim rekorderom u toj kategoriji.

Pročitajte još:
POSLEDNJI POZDRAV: Poruka vlasnice psu koja će vas rasplakati!

Da li ste znali da postoji takmičenje za najviši skok? Međutim, takmičar je lama. Lama Kaspa, kako kaže njena vlasnica, je bila toliko tvrdoglava da se njih dve nisu slagale u početku. To se očigledno promenilo jer ova lama može da skoči 1.13 metara u vis i tako postala svetski rekorder.

Nije samo mačka oboritla svetski rekord za najviše trikova u minuti, već se isto desilo i psu. Smurf je pas koji nosi tu titulu. On za minut može da uradi neverovatna 32 trika! Impresivno!

Znate li priču o kornjači i zecu, gde je kornjača pobedila zeca u trci? E pa, čini nam se da bi ova kornjača mogla isto da uradi. Naime, Berti je najbrža kornjača na svetu, a kreče se brzinom od 0.28m/s.

Pročitajte još:
PRELEPO: Orangutan poljubio trudnicu u stomak i zaplakao!

Džif je pas koji može da hoda na dve noge. Zanimljivo, zar ne? Još zanimljivije je što on nosi titulu za najbržeg psa koji može da hoda na dve noge. Tačnije, zabeležena su dva rekorda: najbrži hod od 10 metara na zadnjim nogama (6.56 sekunde) i 5 metara na prednjim (7.76 sekundi).

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.