Naslovna VESTI PSI Naša glumica ogorčena: Ovaj „čovek“ je sa kamenom u ruci hteo da...

Naša glumica ogorčena: Ovaj „čovek“ je sa kamenom u ruci hteo da naudi psu od 5kg!

0
glumica petface

Glumica Iskra Brajović Babić mnogima je poznata kao veeeeliki obožavalac životinja, zaštitinik i borac za njihova prava. Njena ćerkica, Ines, odrasta uz psa, što lepa glumica neretko promoviše na društvenim mrežama.

glumica petface
Iskra sa ćerkicom i svojim psom, Roccom

16. februara je na svom profilu, Iskra podelila priču kojoj je svedočila, a koja se dogodila u novobeogradskom bloku 62.

TVITER GORI: U dečijoj knjizi o životinjama, propagira se nasilje: „Bacimo psa u reku“!

Dokle više ljudi, nezadovoljni svojim životom, veličinom penzije, plate ili čime god, da se iživljavaju nad životinjama koje ne da im nisu ravan protivnik, nego je to isto kao iživljavati se nad detetom; em je slabije em te neće izazvati jer kako bi sa svojih nekoliko kila moglo išta da naudi?? Juče je moja svekrva videla kako dečaci u njenom kraju šutiraju tek rođene štence (zvali smo i prijavili to!) Pre neki dan je čovek šutnuo psa, a na mene (sa bebom) se pošteno izdrao, jer sam rekla NEMOJTE. Ovo je “gospodin” sa kamenom u ruci, kojeg je usmerio ka vlasničkom psu iz našeg komšiluka, koji nema više od 5 kilograma i koji mu apsolutno NIŠTA nije uradio. Moj muž je sve to sprečio, sreća da se zadesio tu, napisala je Iskra u opisu fotografije!

glumica petface

Ono što Iskru, ali i sve ljubitelje životinja, pa i nas stalno brine je – da li će nasilnici ikada biti kažnjeni za svoja nedela!

JEZIVO NASILJE: Deca do smrti tukla štene, staro svega 4 meseca!

glumica petface
Iskra sa svojim psom, Roccom

Vi koji ne volite pse i mačke razmislite o ovome – sledeći korak ovakvih ljudi je kamen na čoveka, pa na dete, to samo tome vodi. E onda nema više “nema veze”. Svako nasilje je bitno i mora mu se stati na put, dodala je Iskra!

Velika podrška za našu glumicu i slažemo se da „nešto već jednom mora da se promeni“!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKandidat za gradonačelnika Beograda: „Ako pobedimo, usmrtiću sve pse lutalice na području Grada Beograda“!
Sledeći tekstPRETUŽNO: Maleni psić sedeo je na smeću dva dana, sa odsečenom nogom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime