Naslovna VESTI PSI GNUSAN ZLOČIN: Ponovo nasilje i ponovo žrtve nedužne životinje!

GNUSAN ZLOČIN: Ponovo nasilje i ponovo žrtve nedužne životinje!

0
gnusan zlocin petface

Ponovo je na društvenim mrežama osvanuo stravičan video, zverskog mučenja pasa. Video, koji prikazuje ovaj gnusan zločin je objavljen na Instagram stranici Fondacije Pokret Levijatan.

Na ovoj stranici u opisu video snimka se navodi da se, prema informacijama koje je Levijatan dobio, radi o pripadnicima Vojske Srbije.

Zaista, na snimku se vidi kako pse muči jedan muškarac u uniformi, na poljani. Pokret Levijatan je istakao da se nada da će Vojska Srbije ispitati okolnosti slučaja i da li se zaista radi o pripadniku Vojske Srbije.

UZNEMIRUJUĆE SCENE: Nezapamćen zločin nad životinjama dogodio se za vikend! (VIDEO)

-Molimo vas da pažljivo pogledate ovaj uznemirujući snimak zverskog nasilja sa potencijalno smrtnih ishodom. Po našim informacijama radi se o pripadnicima Vojske Srbije, na drugom delu snimka je, kako nam kažu, P.I. (25 god) iz sela Zlakusa pored Užica. Na snimku se jasno vidi da je u pitanju vojni objekat. Mi smo uvereni da će Vojska Srbije ispitati sve okolnosti slučaja i utvrditi da li se radi o njenom pripadniku i shodno tome preduzeti sve mere predviđene zakonom i pravilima službe. Vojska svake države je jedan od stubova stabilnosti iste. “Vojnici” sa ovih snimaka su sve sem stabilni, psu sa drugog dela snimka je pukao vrat iz udarca, napisao je Pokret Levijatan na svojoj Instagram stranici dodajući da traže pravdu.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Psi i mačke umirale u najgorim mukama, otrovane sredstvom za prskanje voća! (VIDEO)

Mediji su preneli da je ovaj snimak osvanuo i na Fejsbuk stranici ovog pokreta, ali novinari PetFace-a nisu pronašli snimak na Fejsbuk stranici Pokreta Levijatan.

gnusan zlocin petface

Na Fejsbuku su korisnici delili ovaj uznemirujući snimak (koji zbog sadržaja ne želimo da prenesemo) i vidi se jasno kako su kučići udarani vojničkom čizmom u glavu.

Kako su rekli iz Vojske Srbije za Telegraf, oni nisu videli snimak i zamolili su nas da im pošaljemo isti kako bi utvrdili o čemu je reč.

– Ako se ustanovi da je to kasarna i da je vojnik zapravo nasilnik, on će sigurno biti sankcionisan – istakli su iz ove ustanove, prenosi Telegraf.

Verujemo u to da će nadležne službe obaviti svoj posao na pravi način i otkriti ko je zapravo izvršio ovaj gnusan zločin. Ovakve stvari ne smeju da nam se događaju, psima i svim drugim životinjama podjednako treba dostojanstvo, poštovanje, sigurnost, ljubav i nega.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime