Naslovna VESTI PSI GODINU DANA ČEKA: da li će je neko usvojiti? (VIDEO)

GODINU DANA ČEKA: da li će je neko usvojiti? (VIDEO)

0
godinu dan ceka

Iako stalno objavljujemo apele i pišemo o napuštenim psima, stiče se utisak da je njih svaki dan sve više. Naravno, sve zahvaljujući neodgovornosti ljudi i nemaru koji je sve veći. Koliko god se pojedinci i udruženja za zaštitu životinja trudili, uvek se pojave neki novi psi i mačke koji traže dom. Ipak, ne treba odustajati, baš naprotiv. Neki psi se udome odmah, a neki čekaju i godinama na novi dom i ljude koji će ih voleti.

Upravo takva je priča koja se nalazi u nastavku. Njeno ime je Mila, stara je oko dve godine, ima oko 20kg, veselog je duha, vakcinisana, sterilisana, negativna na srčanog crva. Zapravo, kad malo bolje razmislite, Mila je savršen pas i ljubimac. Isidora Živanović, koja brine o njoj, kaže: “Ona ima najmilije oči i najsavršeniji osmeh. Ona postane kengur kada dođemo da je obiđemo, skače od sreće oko nas, pa nas sve grli, a kako ona ume lepo za grli. U njenim očima sve je čarobno i lepo. Ne može da se odluči da li više voli pse, decu ili odrasle ljude”.

godinu dana ceka

Ipak, Mila već godinu dana čeka na udomljenje i svoje ljude. Ona je srećna u pansionu, ima najbolju drugaricu i najboljeg druga i svaki dan se igra, ali bila bi mnogo, mnogo srećnija da ima svoju porodicu, svoj krevet, svoje igračke. Zamislite koliko bi tada bila srećna!

„Pseći rasizam“: Ši cu i špic na listi agresivnih pasa!

KAKVA ŽENA: Vozila je 1.440 kilometara samo da bi spasila psa kog NIKO NIJE HTEO!

I nažalost, Mila nije usamljen slučaj. Nedavno smo pisali i o Flekici, koja čeka na udomljenje punih sedam godina. Ne možemo da se zapitamo “Zašto?”. Zato ako želite ljubimca i prijatelja koji će vam pokloniti celo svoje srce bez zadrške, pogledajte nekog od pasa koji čekaju da ih neko primeti i vidi koliko su posebni i jedinstveni! Srećno, malena!

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNE RADITE OVO: Spasene 24 mačke ostavljene u vrelom autu
Sledeći tekstOSTAVLJEN NA SRED PUTA: Ovo mače je spašeno u poslednji čas! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime