Naslovna VESTI PSI Mogao je da izabere bilo kog ljubimca, odlučio se za staru gojaznu...

Mogao je da izabere bilo kog ljubimca, odlučio se za staru gojaznu mačku

0
gojaznost mačke petface

gojaznu: Iston, dečačić čija je majka odlučila da udome ljubimca, dobio je priliku da bira koju god želi životinju iz jednog lokalnog prihvatilišta. To je moglo da bude štene ili malo slatko razigrano mače. Međutim, Iston je odlučio da udomi Tajnija (Maleckog) – desetogodišnjeg riđog mačora koji samo što je ostao bez doma.

gojaznu petface 1Tajni sigurno nije bio na vrhu liste životinja sa najvećom šansom da bude udomljen. Ali ovaj divni dečak je promenio njegov život u sekundi. Iston je primetio Tajnija na Facebook stranici prihvatilišta i kada su se sreli po prvi put, bilo je jasno da će njih dvojica postati najbolji prijatelji.

Pročitajte još: Kako da stavite mačku na dijetu?

– Iston je zavoleo Tajnija, zato što je on voleo njega. Nikada se nije osećao neprijatno oko njega, od sekunde kada ga je video, rekla je Istonova mama.

Zapravo, Tajni je bio očaran svojim malim prijateljem da je u povratku kući iz prihvatilišta izašao iz svoje nosiljke i mazio se sa Istonom.

Stariji ljubimci obično imaju problem da budu udomljeni i često se uspavljuju zbog malog broja mesta u prihvatilištima. Baš iz tog razloga treba pružiti šansu i ovim divnim životinjama.

Pročitajte još: TASTE OF THE WILD: Znakovi dijabetesa kod mačaka

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBORDEL ZA PSE: Beograđani nude nagradu od 1.000 evra onome ko ih dovede do organizatora!
Sledeći tekstBRIGE RODITELJA: Kako naučiti dete da MACA nije igračka?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime