Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Mogao je da izabere bilo kog ljubimca, odlučio se za staru gojaznu...

Mogao je da izabere bilo kog ljubimca, odlučio se za staru gojaznu mačku

0

gojaznu: Iston, dečačić čija je majka odlučila da udome ljubimca, dobio je priliku da bira koju god želi životinju iz jednog lokalnog prihvatilišta. To je moglo da bude štene ili malo slatko razigrano mače. Međutim, Iston je odlučio da udomi Tajnija (Maleckog) – desetogodišnjeg riđog mačora koji samo što je ostao bez doma.

gojaznu petface 1Tajni sigurno nije bio na vrhu liste životinja sa najvećom šansom da bude udomljen. Ali ovaj divni dečak je promenio njegov život u sekundi. Iston je primetio Tajnija na Facebook stranici prihvatilišta i kada su se sreli po prvi put, bilo je jasno da će njih dvojica postati najbolji prijatelji.

Pročitajte još: Kako da stavite mačku na dijetu?

– Iston je zavoleo Tajnija, zato što je on voleo njega. Nikada se nije osećao neprijatno oko njega, od sekunde kada ga je video, rekla je Istonova mama.

Zapravo, Tajni je bio očaran svojim malim prijateljem da je u povratku kući iz prihvatilišta izašao iz svoje nosiljke i mazio se sa Istonom.

Stariji ljubimci obično imaju problem da budu udomljeni i često se uspavljuju zbog malog broja mesta u prihvatilištima. Baš iz tog razloga treba pružiti šansu i ovim divnim životinjama.

Pročitajte još: TASTE OF THE WILD: Znakovi dijabetesa kod mačaka

U slučaju da i vi imate odraslu mačku sklonu gojaznosti, tu je Light Sterility hrana brenda Personal Trainer. Ova hrana pospešuje opšte dobrostanje vašeg ljubimca i pomaže povratak idealne težine.

gojaznu petfaceAminokiseline iz ribljih proteina zajedno sa L-karnitinom doprinose pravilnom održanju mišićne mase, dok zelena dagnja daje sastojke bitne za pravilno funkcionisanje zglobova.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.